mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: kuyruklu yıldıza yazdım aşkı C.tesi Mart 29, 2008 1:11 pm | |
| biliyorum bir yerde belkide hiç bir yerde benimde sevgilim var saklanıyor ve bekliyor kuyruklu yıldıza yazdım aşkı o kayarken yakalamak için sense gizlenmişsin bulutların ardına ben gecede kaybolmuşum güneş doğar ay batar sen gözükür ben saklanır peki nereye kadar gider bu oyun tersine dünya zıtlıklarla dolu bir hayat iyi yada kötü önemi yok sevmeli sonuna kadar umudu kesmemeli aşktan sevemiyorsan hayal et hayallerin yıkıldıysa gözkırp yıldızlara belki kayan bir yıldızdadır sevdalın
..MyPc..
pek güzel olmamış olabilir bayadan beri hiç bişey yazmıyodum | |
|
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: kuyruklu yıldıza yazdım aşkı C.tesi Mart 29, 2008 1:29 pm | |
| | |
|
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: kuyruklu yıldıza yazdım aşkı C.tesi Mart 29, 2008 1:38 pm | |
| | |
|
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: kuyruklu yıldıza yazdım aşkı C.tesi Mart 29, 2008 5:47 pm | |
| cok gzl olmus ellerine saglik...umudunu yitirmemeli insan.. | |
|
Dußl_4si BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 32 Yer : ßurs4 İş / Hobiler : müzik dinlemek.......+......gezmek..!!! Ruh Haliniz : bunalım :S:(:S Bu Kullanıcının Özlü Sözü : 2 damla göz yaşıyla hayat bitmez Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: kuyruklu yıldıza yazdım aşkı Paz Mart 30, 2008 7:45 pm | |
| | |
|