avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Kaç gece uykusuz kaldım biliyor musun ? Salı Mart 25, 2008 9:44 pm | |
| Kaç gece uykusuz kaldim biliyor musun Yada kac sabah sensiz bos bir odaya uyandim Daha gelisini gormeden boyle icin icin yandim Ne yuzun vardi aynada, nede sesin vardi kulagimda Yoklugunda sevmistim ben seni varligin onemli degilmis aslinda Oysa bilinmezi sevmek daha bir aci veriyormus insana Gormeden, dokunmadan,hissetmeden, yasayamadan sevmek Hani ellerini ellerinin arasina alipta sicakligini hissedememek Yada sarilamamak en aci en dayanilmaz gunlerinde Yaslayamamak basini huzur buldugun bir bedene Bagiramamak sokaklarda seviyorum bende diye Yada aglayamamak en huzunlu sarkilarda Okuyamamak o en icten siirleri Akitamamak gozlerindeki yaslari Bilmek ama gorememek yasamak ama nefes alamamak gibi Kac kez yalniz kalmisim biliyor musun Kac kez bagirmisim da sesimi bir duyan olmamis Kac gonul sahiplenmeye calismista beni karsi koymusum Oysa senin gelisinden belliydi beni yakacagin, ruzgarinla savuracagin Ne ben sana beni alma diyebildim nede sen beni almadan gidebildin.. | |
|
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Kaç gece uykusuz kaldım biliyor musun ? Salı Mart 25, 2008 11:48 pm | |
| bunlarısenyazmıyosundimi? | |
|
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: Kaç gece uykusuz kaldım biliyor musun ? Çarş. Mart 26, 2008 9:51 am | |
| | |
|
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Kaç gece uykusuz kaldım biliyor musun ? Cuma Mart 28, 2008 8:22 pm | |
| yüreğine sağlık çok güzel olmuş
eğer kalbinde birinin izi kaldıysa yeni bir aşk yaşamak zor gelir | |
|
Dußl_4si BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 32 Yer : ßurs4 İş / Hobiler : müzik dinlemek.......+......gezmek..!!! Ruh Haliniz : bunalım :S:(:S Bu Kullanıcının Özlü Sözü : 2 damla göz yaşıyla hayat bitmez Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Kaç gece uykusuz kaldım biliyor musun ? Paz Mart 30, 2008 7:45 pm | |
| | |
|