| Kadınların gözüyle 'ideal erkek' | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Kadınların gözüyle 'ideal erkek' Salı Mart 25, 2008 8:36 pm | |
| Kadınların gözüyle 'ideal erkek'Futbolu sevmemeli, üniversite mezunu olmalı, yılda 70 bin YTL kazanmalı.. Daha neler neler..
İngiltere'de yapılan geniş katılımlı bir araştırmaya göre kadınların hayalindeki erkek futbol sevmemeli, üniversite bitirmeli ve kısa saçlı olmalı... İngiltere'de 40 bin kadının katılımıyla yapılan bir ankete göre, 1.77 m uzunluğunda, 79 kilo ağırlığında, üniversite mezunu, futbolu sevmeyen ve daha önce evlenmemiş erkekler, kadınların "ideal erkek" tanımına uyuyor. "UKdating.com" adlı çöpçatan sitesinin internet üzerinde yaptığı ankete katılan kadınlar, uzun boylu olmanın genel olarak iyi bir dış görünüşe sahip olmaktan daha önemli olduğunu söyledi. Kadınlar ayrıca, ideal erkeğin sigara içmemesi, daha önce üç ciddi ilişki yaşamış olması, 6'dan fazla kişiyle cinsel ilişkiye girmemiş olması gerektiğini belirtti. 'İdeal erkek' özellikleri şöyle: * En az 1.77 m uzunluğunda * İyi görünüşlü * 79 kg ağırlığında * Yılda en az 30 bin sterlin (69.7 bin YTL) kazanmalı * Mavi gözlü * Kısa, koyu kumral saçlı * Orta yapıda * Üniversite mezunu * Daha önce evlenmemiş * Çocuksuz * Üç kez ciddi ilişki yaşamış * Temiz tıraşlı * Gümüş rengi Mercedes kullanmalı * Sinemadan hoşlanmalı * Dışarıda yemek yemeyi sevmeli * Cinsel partner sayısı 6'yı geçmemeli * 300 bin sterlinlik (697 bin YTL) bir evi olmalı * Sigara içmemeli * Futboldan hoşlanmamalı * Evcil hayvanları sevmeli | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Kadınların gözüyle 'ideal erkek' Salı Mart 25, 2008 8:42 pm | |
| İçim karardı | |
|
| |
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Kadınların gözüyle 'ideal erkek' Salı Mart 25, 2008 8:51 pm | |
| İyi görünüşlü Orta yapıda Üniversite mezunu Daha önce evlenmemiş Çocuksuz Sinemadan hoşlanmalı Dışarıda yemek yemeyi sevmeli Evcil hayvanları sevmeli Futboldan HOŞLANMALI bunlar olsa olur yani diğerleri abartmış biraz | |
|
| |
Qui BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Yer : Deep of the Hell İş / Hobiler : Malesef hala öğrenci Ruh Haliniz : :/ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Çarşı; New York tren garındaki SİYAH-BEYAZ grafitidir.Çarşı Heryerdedir..! Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Kadınların gözüyle 'ideal erkek' Salı Mart 25, 2008 10:55 pm | |
| şans olsa kız doğardık :) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Kadınların gözüyle 'ideal erkek' Salı Mart 25, 2008 10:56 pm | |
| ne garip bende şans olsa erkek doğardım diyodum | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Yer : Deep of the Hell İş / Hobiler : Malesef hala öğrenci Ruh Haliniz : :/ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Çarşı; New York tren garındaki SİYAH-BEYAZ grafitidir.Çarşı Heryerdedir..! Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Kadınların gözüyle 'ideal erkek' Salı Mart 25, 2008 10:58 pm | |
| yw bırak allanı seversen erkek olupta napıcan .. yemeğe git hesap öde çay iç hesap öde evlen çalış ev geçindir akşam eve geldiğinde yemek ye kahveye git bi .ok annama ne anladım ben bu erkeklilten .. ne güzel yaşıyonuz işte altı üstü yapmanız gereken bazı şeyler var o kadar gerisi fasafiso .. bide sağlam koca bulup kapağı attınmı zengin bi yere ooohhhh değmeyin keyfime :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Kadınların gözüyle 'ideal erkek' Salı Mart 25, 2008 10:59 pm | |
| öle değil işte koca bulup evde oturmak istedikten sonra ohoo yaşamıyosunki o zaman | |
|
| |
| Konu: Geri: Kadınların gözüyle 'ideal erkek' Salı Mart 25, 2008 11:01 pm | |
| öle bi yaşıyosunki .. dedikodu varsa tmm dır :) | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
| Konu: Geri: Kadınların gözüyle 'ideal erkek' Salı Mart 25, 2008 11:05 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Kadınların gözüyle 'ideal erkek' Salı Mart 25, 2008 11:05 pm | |
| öleleride var tabi ama herkez değil | |
|
| |
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: Kadınların gözüyle 'ideal erkek' Paz Mart 30, 2008 2:26 pm | |
| boyle bi erkekle evli olsaydim kiz olmaktan sikayet etmezdim.ama malesef oylesi milionda bir. ben erkek olmak isterdim herseye ragmen.. | |
|
| |
| Kadınların gözüyle 'ideal erkek' | |
|