DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: DÜNYANIN EN BÜYÜK PASAKLILIK OLAYI Salı Mart 25, 2008 6:55 pm | |
| DÜNYANIN EN BÜYÜK PASAKLILIK OLAYI
Belki de dünyanın en büyük ihmali ve pasaklılık olayı beş yıl önce Londra´da Surrey´de yaşandı. Pisliği, pasaklılığı ve bakımsızlığı ile tanınan Anne Mcinson´un küçük kızı Ann evde kendi kendine top oynuyordu, zıplayan top salonda bulunan dev büfenin arkasına girdi, küçük Ann topu çıkarmak için büfenin altına girerek topu ararken, bir yığın kemikle karşılaştı. Olay ortaya çıkarıldığında resmen bir şok yaşandı; sekiz yıl evvel Mckinson ailesi büyük kızları Muriel´ in kaybolduğunu polise bildirmişler ve tüm aramalara karşın Muriel bulunulmamıştı. Oysa Muriel aynen kardeşi Ann gibi büfenin altına girmiş ve orada sıkışıp, açlıktan ve susuzluktan ölmüştü. Asıl açıklanamayan olay, küçük kızın ne sesinin, ne de öldükten sonra cesedinin kokusunun evdekiler tarafından farkedilmemesiydi. Bn Mckinson´un komşuları kokunun duyulamayacağını çünkü evin zaten her zaman leş gibi koktuğunu söylediler. Sonuçta kadın tutuklandı ve ihmal yüzünden yanlız bir yıl ceza yedi.
ALINTIDIR | |
|
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: DÜNYANIN EN BÜYÜK PASAKLILIK OLAYI Salı Mart 25, 2008 8:19 pm | |
| wayilginçbırolaysaçmabırz | |
|
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: DÜNYANIN EN BÜYÜK PASAKLILIK OLAYI Paz Mart 30, 2008 1:19 pm | |
| ayy iyrenc bole pis bi insan icin 1 yil az.O evde yasanirmi ya | |
|
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: DÜNYANIN EN BÜYÜK PASAKLILIK OLAYI Paz Mart 30, 2008 2:23 pm | |
| iğrenç bi olay ve şaşırtıcı derecede ilnginç | |
|
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: DÜNYANIN EN BÜYÜK PASAKLILIK OLAYI Paz Mart 30, 2008 6:40 pm | |
| | |
|