Misafir Misafir
| Konu: Da Poet ft Raziel & Mozole - Kafa Hariç 16 Bar(Mode XLdiss) Paz Mart 23, 2008 4:19 pm | |
| Kafa Hariç 16Bar@zShareKafa Hariç 16Bar@zShareKAFA HARİÇ 16 BAR hey nigga nörüyon hanii? beyzbol sopamla cirit oynuyom 32 gömüşmemden bugün 31'de geziyom bubamın arabasıynan gangstacılık oynuyom deha formamı giyip helem ilen doğu yakası yapıyom herkeşleri oynatıyom ben kızlara bakıyom soundclick.com'a tapıyom bir de beat yapıyom oğlum bu gece kopuyom ben tiskolarda geziyom klipte boxerı gösterip cool bir mc oluyom hassiktir! sor bakalım acep sizdeki rap midir? alemindeki en kral mc acaba yoncimik midir? en kral tutarsızlık bu kadar dandirik midir? saygısızım benim kafası hariç bosphorus bitchtir ezik bi bitchtir senin ruhunda duygular hazin bi cinayete kurban gidebilir her an gangstalar nörücen seni sararken maddiyatlı kaygılar istediğin bu senin evet KAFASI HARİÇ 16 BAR! |
|
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Da Poet ft Raziel & Mozole - Kafa Hariç 16 Bar(Mode XLdiss) Paz Nis. 20, 2008 8:39 pm | |
| | |
|