..:Bizim Forum:..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:Bizim Forum:..

www.bizim.forumotion.com cEvrEnİzdEkilErE hAberDar EdiNiz !!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Userbarlar.comUserbarlar.com  

Patron - Kilit Vurdum Sabaha

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Patron - Kilit Vurdum Sabaha Empty
MesajKonu: Patron - Kilit Vurdum Sabaha   Patron - Kilit Vurdum Sabaha Icon_minitimePaz Mart 23, 2008 3:43 pm

Kilit Vurdum Sabaha@zShare

Kilit Vurdum Sabaha@Rapidshare

KİLİT VURDUM SABAHA
uyandım herşey bugün çok zor, hayat benden çok yol, aldı götürdü sesimi komplo, pencereler kapalı kilit vurdum sabaha gördüğüm ben ve yetim ben sefil ve sen yetim. gırtlakta düğümlenmiş 3-5 haram lokma son durakta bekler olmuş artık o bi yosma keramet sende mi yoksa kanepe de mi bull shit bekledim hiç bir şey yokki artık bana sorma hayattan masum adımı dizlerinde çöktürürken madamın adını alamam mazi dolu fahişe sen feleğin zilimi çaldı kapıma geldi sessizce yedeği var mı ruhum ? kirlenirdi hapiste.sırat dediğim şey çok ince mahsur kaldım üstünde fena fikir değil dedim pişmanlık ensemde elsende peş keşcek benleysen hep gang'sen amana mamana mazeretsiz ulaşamam ki yarına.seramonin de platonik bir aşık adama yakışır. Hapşuur!! önümde mikroplarını dökerek alıştır kendinde mikropsun zaten paran varsa kalktır git.yoksa sende kal benimle öğrenci style shit!!

kelepçe vurur toprak susuz kalınca hain
kısasa kısassa huzur kimin kim laik
sepette biraz nakit biraz da patlak yosma
bazen güler geçerim müzik açılınca

zaman geçer kimse durduramaz kafana takmak farz parçama bu tarz az sigara çakmak yaz tutana bal pekmez. unut nobret dostum şuan 11'nde sekmez.senin dersini bu rex'le değil vazelinle veriim.ağzında süt çocuğu şivesi bana öğüt verir.2 cümleme bir parçanla cevap ver ben susiim.yeter ki üzülüp beni arama tekrardaaan

2006.. voaahh yeaahhhh... çekemeyen dinlemesin. lalala..laa ahaaa fuck peace..!
DeathWish
BizimForum Sevdalısı
BizimForum Sevdalısı
DeathWish

Kadın
Yer : ..................................
İş / Hobiler : BoşVerdimBen.............
Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor...
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu
Ruh Hali : Patron - Kilit Vurdum Sabaha Psikop10
Hangi Takımlısınız : Patron - Kilit Vurdum Sabaha D1e2ee3fede4072d5e25570324a07802

Patron - Kilit Vurdum Sabaha Empty
MesajKonu: Geri: Patron - Kilit Vurdum Sabaha   Patron - Kilit Vurdum Sabaha Icon_minitimePaz Nis. 20, 2008 8:40 pm

Teşekkürler

Patron - Kilit Vurdum Sabaha
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Patron - Askerleri Sal
» Patron - Rap Dersi!!