avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Seni yaşamakda , tanımakda çok güzeldi C.tesi Mart 22, 2008 11:47 pm | |
| Bir fotoğraf karesiyle yaşar oldum seni , bir zaman buna mecbur , bir zaman bunla idare etmek zorundaydım . Resmine doya doya bakmak bir o kadar seni resimlerde öpmek bile yetiyordu bana . Şimdilerde yüreğim dolu , seni ister oldu yanı başında .
Gecelerde tanıdım seni , en derin olan sevdamla sevdim , sevildimde biliyorum . Belkide öyle sanmak istiyorum . Kimbilik bu mektubumu ya okursun yada okumassın ama ben yinede yazıyorum sana , yüreğimden geleni kaleme dökerek . Sevgi yi , sevgimi anlatmak isterdim sana ama biliyorsun ben bu hallerde sadece susmayı ve özlemeyi tercih ediyorum , özlüyorum senide . Yüreğim bu aralar hepden kavrulmuş , bir sesin bile duymaz hale geldim , oysa senin sesinle hayat buluyordu bu yüreğim .
Şimdi yola çıkmam lazım , uzun olan yollar ve işler beni bekler , sana yine yazacağım . Dilde değil , kalemde varolacağım . Ama unutmaki ,
Aslında sen hiç yokdun , ben zaten yok olandım .
Yıkılmamak için bu şart olandı . Biliyorsun asli kalbimde bir sevdam vardı , o beni yaraladı göç etti bu dünyadan . Ben ona , sen ise sende olana aitsin . Kabullenmek ve üzülmemek lazım diyorum .
Seni yaşamakda , tanımakda çok güzeldi ... | |
|
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Seni yaşamakda , tanımakda çok güzeldi C.tesi Mart 22, 2008 11:49 pm | |
| bişeydemıyorum | |
|
tektonikdance_ Moderatör
Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 34 Yer : dısco İş / Hobiler : tektonikdance Ruh Haliniz : ... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Ruh Hali : Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Seni yaşamakda , tanımakda çok güzeldi C.tesi Mart 22, 2008 11:58 pm | |
| | |
|
Qui BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Yer : Deep of the Hell İş / Hobiler : Malesef hala öğrenci Ruh Haliniz : :/ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Çarşı; New York tren garındaki SİYAH-BEYAZ grafitidir.Çarşı Heryerdedir..! Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: Seni yaşamakda , tanımakda çok güzeldi Paz Mart 23, 2008 12:43 am | |
| gerçekleri görebilmesi iyi ama çok ağır bi yazı | |
|
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: Seni yaşamakda , tanımakda çok güzeldi Çarş. Mart 26, 2008 9:54 am | |
| | |
|