Misafir Misafir
| Konu: Hücre 35 - Vazgeç(1999) C.tesi Mart 22, 2008 10:35 pm | |
| Vazgeç ÇocukRapidshare VAZGEÇ ÇOCUK Gecenin içinde gündüze hasret yarının telaşı bugüne kısmet Attığın ilk adım yaptığın ilk hata vazgec çok uzun bu yol Başladığı gibi kimse bitiremedi kimi kişiliğini kimi Bedenini Kimiyse kendini kaybetti vazgec çok uzun bu yol koca bir Uçurum sonu gelmez Çıkar dünyası başka türlü çark dönmez dur dünya dur başım Döndü Neredesin bahar gecemedim şu güzü somut acılara soyut Sevinçler Yazık ki kabusa alınmış biletler seninle olsun bütün Melekler Çocuk işin çok zor düşün bir melodi gibi hayatı yanlış Notaya basarsan yakarlar canını Sahnedesin tek başına kolay değil inan bana hayatı deşifre Etmek bir çırpıda Nasıl ki bedensiz ruhaysa cennet burdada onursuz adama Kıymet Affet tanrım beni affet gelecek için uyarmam gerek Vazgec çocuk vazgeç vazgeç hayat tuzak sana Affet tanrim affet affet dünya fazla bana Şeytanca yaşayamam dostuma düşman olmam Vazgec çocuk vazgeç vazgeç hayat tuzak sana Vazgec çocuk vazgeç vazgeç hayat tuzak sana Affet tanrim affet affet dünya fazla bana Şeytanca yaşayamam dostuma düşman olmam Vazgec çocuk vazgeç vazgeç hayat tuzak sana İlk önce bir çift küçük göz açılan dünyaya en temiz merhaba Beklentisiz dertsiz tasasiz böyle kalma tek dileğim bu Pisliğin ortasında Çocuk büyümen çok zor tek başına olmak ayakta kalmak Çözümü dışarda değil özünde aramak eger büyümek kırık bir Kalp demekse Kendini kaybedip boşlukta yürümekse hiç büyüme evlat hep Çocuk kal Bu yol uzun bu yol acı dolu evlat her yeni günde yeni bir İşkence Ve bir sonraki güne faşist ön yargı yaşatmazlar yaşamaya Değen hayatı Küresel faciya kod adı dünya hoş geldin çocuk kara zindana Emekle geçmişe arkana bakmadan gelecek belirsiz risk sana Zarar Yaşadığın herşeyi kendine pay al dört yönden baktıkça Tehlikeler susar Anahtar sende kullan kazan dogru yöne çevir ve sonsuza Uzan.. İlk kural hayatı ciddiye al dostunu güldür düşmanına kök Söktür Düşün sana yapılan kötülüklerin hesabını istemek elbette Hakkın Hakkın olana sahip çık kimseye minnet etme el etek öpme Yalan söyleme özün sözün bir olsun çevreni iyi seç dostu Zor bulursun Ah çocuk o kadar basit değil hayat bir savaş bizde Savunmasız savaşçılar Kimisinin savaşi paraya ranta kimisinin ki gerçek dostluga Endeksli Kıskanç bakışlara çıkarcı tavırlara tek koruyucu aramızdaki Bu bağ Beklentisiz dertsiz tasasız böyle kalma tek dileğim bu Pisliğin ortasında Vazgec çocuk vazgeç vazgeç hayat tuzak sana Affet tanrim affet affet dünya fazla bana Şeytanca yaşayamam dostuma düşman olmam Vazgec çocuk vazgeç vazgeç hayat tuzak sana Vazgec çocuk vazgeç vazgeç hayat tuzak sana Affet tanrim affet affet dünya fazla bana Şeytanca yaşayamam dostuma düşman olmam Vazgec çocuk vazgeç vazgeç hayat tuzak sana
|
|
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Hücre 35 - Vazgeç(1999) Paz Nis. 20, 2008 8:40 pm | |
| | |
|