avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Sigaram Ve Sen!... Cuma Ara. 07, 2007 4:04 pm | |
| SİGARAM VE SEN
Yüreğimde bir ateş, dudağımda bir duman, Issız gecenin ayazında yürüyorum durmadan. Hasretime külleri derman olur diye, Mezar taşıma sevdamı yazıyorum sormadan.
Bağrımda koca bir dağ, vuslat arzusu, Bir gülle olup çarpan yarin kokusu, Acı mı! yoldaştır bana, kederimin korkusu, Aşk mı! sultandır buna, kaderimin duygusu.
Gözlerime çarpanlar, yalnız sen ve yine sen, Ciğerimde bir kor var, dumanımda bitmeyen, Dağlarına gem vurdum, her ne varsa gizleyen, Gözlerimden uzakta, gül yarimi izleyen.
Yollarda sona geldim, sonlarda sana, Sinemde bitmeyen sensizliğin yurduna, Sigaramda bir tık yok, sebebini sorsana, Ciğerimde bulutlar, yüreğimi sarsana. | |
|
EzGii Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 32 Yer : mudaNya İş / Hobiler : öğrenciyim galiba Ruh Haliniz : deLii Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/12/07
| Konu: Geri: Sigaram Ve Sen!... Perş. Ocak 03, 2008 7:37 pm | |
| güselmiş pylştıın için saol | |
|
Dußl_4si BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 32 Yer : ßurs4 İş / Hobiler : müzik dinlemek.......+......gezmek..!!! Ruh Haliniz : bunalım :S:(:S Bu Kullanıcının Özlü Sözü : 2 damla göz yaşıyla hayat bitmez Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Sigaram Ve Sen!... C.tesi Ocak 19, 2008 4:09 pm | |
| | |
|
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: Sigaram Ve Sen!... C.tesi Mart 15, 2008 7:11 pm | |
| | |
|