Misafir Misafir
| Konu: Atakan ft Salvo - Her An C.tesi Mart 22, 2008 7:50 pm | |
| Her An@zShareRapidshareHER AN Atakan verse: plaka records 2008 derin nefes Sansar Salvo , Atakan aightt! biz çırpınırken altı paklar altı patlar dedin al top attım şimdi sıra sende karşıla indir homie bu rap müzik senin doğuştan yeteneğin olsun biz burda konuk oyuncuyuz gerekirse gideriz dostum iki arada bi derede sıkışan halim iki anlamsız cümlenin iki anlamsız ferdi bakın kim geldi görmek isterse gözlerin açıkçası beni etkilemedi son günlerdeki sözlerin kafam karışık biraz sevinç biraz boşluk yanımda bi psikopat eskisinden daha da manyak daha da fazla daha da stres dolu hayat önünde ki şişeyi ben devirdim çekinme kalk resimler altında adım yazılı sırtında adım kazılı ah yoksan umrumdaydı , umrundaydım evet yıllarca aradın durdun beni , okyanusumda boğulan ilk yabancı sen değilsin sürtük!
karanlık geceler karanlık insanlar ve ben ve yine bu benim hiç s.kimde değil kimsek yok! hayat derin gelir dumanlı yollarında elimde bir demir
Sansar Salvo verse : sabah kalktım bi silah edindim çünkü sokağımda dahi her yer gerilmiş stil değişti çünkü düşünceler değişti her an her an aksiyona ortam elverişli akıllı oyna oyunu blöf ve restlerle sokağa çıkmak zorundamıyım cebimde keserle şimdi kesici alet veya silah var herkesde belki çok klişe ama ölüm var her yerde kafan bi mermerle buluşsun istemezsin garip ilişkilerle farketmez nerde herkesin tek muhabbeti onu s.ktim şöyle peki s.ktiğin adam mezarda mı nerde ekmek peşinde gayrimeşru işinde onlarca insan var hayatı hep tehlike de problemliydim lisede şimdi gayet rahatım beni sevmiyosun diye bozulmıcak rahatım
karanlık geceler karanlık insanlar ve ben ve yine bu benim hiç s.kimde değil kimsek yok! hayat derin gelir dumanlı yollarında elimde bir demir |
|
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Atakan ft Salvo - Her An Paz Nis. 20, 2008 8:45 pm | |
| | |
|