Misafir Misafir
| Konu: Patron - Evine Dön Bitch C.tesi Mart 22, 2008 7:21 pm | |
| Evine Dön BitchRapidshareEVINE DÖN BITCH! yuttum hep kinimi rap doldu icime kustu kelimeler evet yanima gel otur biraz da cek be kanka cünkü sarilacak bi kimsemiz yok. bu alemin icinde harkesin de karni tok bi ben ac bi ac cünkü kac biatch seni severse sevsin o dü$manimdir ve iclerinde kahpelikler en derinde sevgi bastirilmis disa dönük bu duygular keraneden cikar cikarci kaltak bu namin adini alma diline tokadi basarim yüzüne bitch bak bi cift görünce artik cinayet islemek gelir icimden ve psikopat olur gülen cocuk patron, taniyamazsn yani ben önüme serdi yere bi kefen yani sen sözümü haketmis bekleyen yani biz sözverip de kalbi öldüren sözünü tuttun artik icime dogdu raplerimse kangren
[nakarat] kan harbi kan cekti kan raple kan kanka cok bitch icimde kurdu al öl bitch kan harbi kan cekti kan intikam sus! cezani cek ve evine dön bitch
resti cektin bana ben pes dedim seni bitch eyledim dili bil eyledim öcümü alicam yüzünü resmedip kafani tavana firlatip pimini cektim bu dünya basina yikilacak ve yaren 5 milyonluk bedenine yakismamis ki dolce gabbana kilidi kirdim artik sözümü tuttum bak ellerimi kelepcelerle doldursan yine de care olamaz ecele cok yakinsin siyahsa florasan bu beatte olmasan masal dünyan benim yanan her carsaf senin cigerde duman gafil avladin oyun bozan ve kankamin yataklarinda kokunsa kaybolan.. |
|
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Patron - Evine Dön Bitch Paz Nis. 20, 2008 8:44 pm | |
| | |
|