Misafir Misafir
| Konu: Patron ft Da Poet (Aksi istikamet) - Diz Çöksün Fikrin C.tesi Mart 22, 2008 5:49 am | |
| Diz Çöksün Fikrin@ZshareRapidshareDİZ ÇÖKSÜN FİKRİN KALEMİMİN ÖNÜNDE
Patron Verse: Vaaz verdi gırtlak yanarken kafasız liderler. Az gelir çoğuna mermi.fevri hareketlerden kağıt gibi kırışmış hisler. Yol bitmez sen beklersen Yaz günü kokan korkunç irtica nefeslerden. Bak duruma ekmek yok yaş pasta var bi tabak. Bu şakak kemiklerim keskinleşir sinir saçar.(aaa) Sokak hakkında bir gram düşüncesi varsa başların Hayallerinde şimdi tam zamanı marsa kaçmanın. Bi ton sorun var moruk.çocuk sanar o mongolun Doyumsuz açgözünden zaten her kasadan hortum. Yaşınıza baktığım zaman galiba fazla olgunum Cahilliğine verdim parçalarda sahte vurgunuz. Siyasetin siyasını bilmez rap kimyasını Öğrenmeden yazdıkça kendi sildirir simasını Kes kasılıp durma karşımda biraz pervasızım. Nefretimden rap akar gözümden herşey kan kızıl.
NAKARAT diz çöksün fikrin kalemimin önünde kan döksün katil izle sömürgeeeeeeee senin benliğin nerde kimin eline düşün sor bi kere,dünya kimin elinde diz çöksün fikrin kalemimin önünde kan döksün katil izle sömürgeeeeeeee senin benliğin nerde kimin eline bu karanlık güçler gelip çöker gölgene!
Da Poet verse: Vakit nakite doğru mutasyonlarda bi elim kanda öteki yakanda beyler kortta hortumlasın banka amerika kanka beslenin kanla kapitalin silahı sanal,para dolu kuyusu satılık medya,halka ver tv uyusun, neslimin menfattir ortak tek konusu mezopotamyaya sinerken kan kokusu ne sağcıyım ne solcu derdimde belli işsiz bi gencim abi gördüklerim tek tip. batımı doğumu war lan yaratan tekdir gocunan yaralarını kanatan teknik politikalar bushun eşitliği gibi engerek faşiste kafatası bana akıl gerek elde var hiç! zaman akıp gider yine ahali kapılırken rüyaların seline |
|
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Patron ft Da Poet (Aksi istikamet) - Diz Çöksün Fikrin Paz Nis. 20, 2008 8:44 pm | |
| | |
|