Misafir Misafir
| Konu: Mic Neşter ft Şehinşah - Eftelyanın Rahmi C.tesi Mart 22, 2008 2:24 am | |
| Eftelyanın Rahmi@zShareRapidshare EFTELYANIN RAHMİ 2.Verse Şehinşah Uyuttum kafiyemi sey haaa hey hat rap kaldırım çiçeği meydan seyhatin himayesinde dönüyor başım eftelya r*hminde abdalın aptallığı kadar nadir bulunan mücevherlerim ait sen günaha mugairsin ahir hatim ettim her gün hainsin hain dibi silikonlu pepsiler vardı ya mavi son mutluluğumun onda biri bayramlıklarımı giydim kahvaltı bıçağı biraz tehtit aksi taksimetler tansiyon p*nis geliştiriciler pansiyon temiz s*kiş çift dikiş pişti muadil kıyafetleri hiiştt işte şimdi ilköğretim okulumu kokladım ilk resim öğretmenimi tokmakladım tok karın bilgiye ihtiyaç yok yarın yok yarın edebiyata gerek yok canim mandallarımdan bi dış kapı yaptım kendime hışmı ş*çıp kışın yaktım şaçını çektiğim 31 çektiğimdi rengli rüyalar mışıllığı bu rengin adeti kara kaşın kahredişi kaşındırıcı katkılı yünlü atkı yaşgünüme yaslı 20 yaşın birine baş kaldirişi |
|
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Mic Neşter ft Şehinşah - Eftelyanın Rahmi Paz Nis. 20, 2008 8:43 pm | |
| | |
|