| şU an neyapıyorsun_??? | |
|
+5Qui AyTisH DeathWish mypc avrupali_ 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Qui BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Yer : Deep of the Hell İş / Hobiler : Malesef hala öğrenci Ruh Haliniz : :/ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Çarşı; New York tren garındaki SİYAH-BEYAZ grafitidir.Çarşı Heryerdedir..! Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: şU an neyapıyorsun_??? Ptsi Nis. 21, 2008 11:30 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: şU an neyapıyorsun_??? Salı Nis. 22, 2008 1:30 am | |
| Sivrisinek öldürüyorum odada 5 tane var/Şimdilik 3 ölü,1 yaralı.son dakika haberlerini veririm birazdan |
|
| |
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: şU an neyapıyorsun_??? Salı Nis. 22, 2008 4:42 pm | |
| cani pislik | |
|
| |
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: şU an neyapıyorsun_??? Çarş. Nis. 23, 2008 9:20 am | |
| pc nin basindan kalkmaya calisiorum.. | |
|
| |
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: şU an neyapıyorsun_??? Çarş. Nis. 23, 2008 9:23 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: şU an neyapıyorsun_??? Çarş. Nis. 23, 2008 8:28 pm | |
| geometri çalışmak için çalışıyorum/ben kitaba bakıyorum, kitap bana..öyle göz göze duruyoruz anlamsız bakışlar |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: şU an neyapıyorsun_??? Çarş. Nis. 23, 2008 8:56 pm | |
| yaa nette anlatan yerler var ekol hoca falan hesabı ordan çelışsana kitaba bakmakla olmaz | |
|
| |
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: şU an neyapıyorsun_??? Perş. Nis. 24, 2008 8:33 am | |
| gozlerimi acmaya calisiorum.. | |
|
| |
| Konu: Geri: şU an neyapıyorsun_??? Perş. Nis. 24, 2008 12:55 pm | |
| camdan cashin sallanmasını izliyorum bana dio ama hem salınaktan inmio hemde çok komik sallanıyo | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: şU an neyapıyorsun_??? Perş. Nis. 24, 2008 1:33 pm | |
| müsik dinliom çoşuyom | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: şU an neyapıyorsun_??? Perş. Nis. 24, 2008 2:12 pm | |
| - DeathWish demiş ki:
- camdan cashin sallanmasını izliyorum
bana dio ama hem salınaktan inmio hemde çok komik sallanıyo ^^hızlı sallanmaya çalışıyodum ama ümit geçiyo ya |
|
| |
| Konu: Geri: şU an neyapıyorsun_??? Perş. Nis. 24, 2008 2:15 pm | |
| mp3 indiriyorum | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: şU an neyapıyorsun_??? Perş. Nis. 24, 2008 2:43 pm | |
| Ses sistemi arıza yaptı onla uğraşıyorum,komşular ses gitti diye sevinmiştir:S |
|
| |
| Konu: Geri: şU an neyapıyorsun_??? Perş. Nis. 24, 2008 3:59 pm | |
| - Cash demiş ki:
- DeathWish demiş ki:
- camdan cashin sallanmasını izliyorum
bana dio ama hem salınaktan inmio hemde çok komik sallanıyo ^^hızlı sallanmaya çalışıyodum ama ümit geçiyo ya yok beaa ümit daha komik manyak yamuk yumuk sallanıyo ee sen daha ağırsın ümit küçül uçuyo manyak | |
|
| |
AyTisH BF Master
| Konu: Geri: şU an neyapıyorsun_??? Perş. Nis. 24, 2008 6:13 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: şU an neyapıyorsun_??? Perş. Nis. 24, 2008 10:11 pm | |
| Canımı sıkıyorum' sıkılıyorum |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: şU an neyapıyorsun_??? Cuma Nis. 25, 2008 2:16 am | |
| |
|
| |
AyTisH BF Master
| Konu: Geri: şU an neyapıyorsun_??? Cuma Nis. 25, 2008 9:01 am | |
| ders calisiodum mola verdim | |
|
| |
| Konu: Geri: şU an neyapıyorsun_??? Cuma Nis. 25, 2008 2:36 pm | |
| | |
|
| |
SmayLee Geçerken Uğramış
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 32 Yer : HeRYeR İş / Hobiler : HeRŞeY Ruh Haliniz : HeRTüRLü Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Nuapurista kuulu se pokun myö tanssimme laiasta laitaan. lokan tahti jalakani pohjii kutkutti. Ievan äiti se tyttöösä vahti vaan kyllähän Ieva sen jutkutti, sillä ei meitä silloin kiellot haittaa Salivili hipput tupput täppyt äppyt tipput hilijalleen. Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/04/08
| Konu: Geri: şU an neyapıyorsun_??? C.tesi Nis. 26, 2008 11:08 am | |
| bu bölümdeki bir sürü aptalca yazan şeylere bir tanesini daha ekliyorum :D | |
|
| |
| Konu: Geri: şU an neyapıyorsun_??? C.tesi Nis. 26, 2008 11:23 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: şU an neyapıyorsun_??? Paz Nis. 27, 2008 3:53 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: şU an neyapıyorsun_??? Paz Nis. 27, 2008 12:08 pm | |
| Hazırlanıyorum arkadaşın arabayla bursayı dağıtçaz bipppp bippppp') |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: şU an neyapıyorsun_??? Paz Nis. 27, 2008 10:32 pm | |
| Sıkıntıdan patlıyorummmmmmmmmmm |
|
| |
| Konu: Geri: şU an neyapıyorsun_??? Paz Nis. 27, 2008 10:37 pm | |
| | |
|
| |
| şU an neyapıyorsun_??? | |
|