DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: ÇEVİRİ _ Fergie - Big Girls Don't Cry Cuma Mart 21, 2008 4:33 pm | |
| Fergie - Big Girls Don't Cry Da Da Da Da The smell of your skin lingers on me now Üzerimde kalan cildinin kokusu Your probably on your flight back to your home town Büyük ihtimalle evine geri dönen uçaktasın I need some shelter of my own protection baby Korunmak için bir sığınağa ihtiyacım var bebeğim To be with myself and center, clarity Kendimle olmaya, kendimde olmaya, dürüstçe Peace, Serenity Barış, sukünet
[CHORUS] I hope you know, I hope you know Umarım biliyorsundur, Umarım biliyorsundur That this has nothing to do with you Seninle hiç bir şey yapmayacağım anlamına geliyor bu It's personal, Myself and I Bu kişisel bir şey, kendim ve ben ile ilgili We've got some straightenin' out to do Bir şeyleri düzeltmeliyiz And I'm gonna miss you like a child misses their blanket Şimdi bir çocuğun battaniyesini özlemesi gibi özlüyorum seni But Ive got to get a move on with my life Ama hayatımda bazı değişiklikler yapmam gerek Its time to be a big girl now Artık büyük bir kız olmanın vakti geldi And big girls don't cry Ve büyük kızlar ağlamaz Don't cry Ağlama Don't cry Ağlama Don't cry Ağlama
The path that I'm walking Yürüdüğüm bu yolda I must go alone Yalnız gitmeliyim I must take the baby steps until I'm full grown Tamamen büyüyene kadar bebek adımlarıyla ilerlemeliyim Fairytales don't always have a happy ending, do they Her zaman mutlu sonla bitmez, değil mi And I foresee the dark ahead if I stay Kalırsam eğer önümdeki karanlığı önceden göremem
[CHORUS]
I hope you know, I hope you know Umarım biliyorsundur, Umarım biliyorsundur That this has nothing to do with you Seninle hiç bir şey yapmayacağım anlamına geliyor bu It's personal, Myself and I Bu kişisel bir şey, kendim ve ben ile ilgili We've got some straightenin' out to do Bir şeyleri düzeltmeliyiz And I'm gonna miss you like a child misses their blanket Şimdi bir çocuğun battaniyesini özlemesi gibi özlüyorum seni But Ive got to get a move on with my life Ama hayatımda bazı değişiklikler yapmam gerek Its time to be a big girl now Artık büyük bir kız olmanın vakti geldi And big girls don't cry Ve büyük kızlar ağlamaz
Like the little school mate in the school yard Okul bahçesindeki küçük okul arkadaşları gibi We'll play jacks and uno cards Köşe kapmaca ve kart oynayacağız Ill be your best friend and you'll be mine En iyi arkadaşın olacağım. Sen de benim
Valentine Sevgili you can hold my hand if u want to istersen elimi tutabilirsin Cause I want to hold yours too Dçünkü ben de senin elini tutmak istiyorum Well be playmates and lovers and share our secret worlds Oyun arkadaşı ve sevgili oluruz ve gizli dünyamızı paylaşırız But its time for me to go home Ama şimdi eve gitme vaktim geldi Its getting late, dark outside Geç oldu, dışarısı karanlık I need to be with myself and center, clarity Kendimle ve kendim olmam gerek, dürüstçe
[CHORUS] I hope you know, I hope you know Umarım biliyorsundur, Umarım biliyorsundur That this has nothing to do with you Seninle hiç bir şey yapmayacağım anlamına geliyor bu It's personal, Myself and I Bu kişisel bir şey, kendim ve ben ile ilgili We've got some straightenin' out to do Bir şeyleri düzeltmeliyiz And I'm gonna miss you like a child misses their blanket Şimdi bir çocuğun battaniyesini özlemesi gibi özlüyorum seni But Ive got to get a move on with my life Ama hayatımda bazı değişiklikler yapmam gerek Its time to be a big girl now Artık büyük bir kız olmanın vakti geldi And big girls don't cry Ve büyük kızlar ağlamaz Don't cry Ağlama Don't cry Ağlama Don't cry Ağlama La Da Da Da Da Da | |
|