..:Bizim Forum:.. www.bizim.forumotion.com cEvrEnİzdEkilErE hAberDar EdiNiz !!! |
|
| En kusursuz Adriana Lima! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: En kusursuz Adriana Lima! Cuma Mart 21, 2008 2:49 pm | |
| Podyumların ünlü mankeni Adriana Lima, en kusursuz yüz ve vücut hatlarına sahip manken seçildi.İddialı rakiplerini geride bırakan Lima, daha uzun süre tahtını kimseye kaptırmayacak gibi görünüyor. Bu unvanı ele geçirmesinin ardından GQ dergisi için objektif karşısına geçen Lima, işte bu pozları verdi. | |
| | | avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: En kusursuz Adriana Lima! Cuma Mart 21, 2008 5:39 pm | |
| | |
| | | AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: En kusursuz Adriana Lima! Ptsi Mart 24, 2008 11:37 am | |
| | |
| | | 992 Admin
Mesaj Sayısı : 239 Yaş : 33 Yer : Bursa İş / Hobiler : Bilgisayar Ruh Haliniz : Bilgisayar Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/12/07
| Konu: Geri: En kusursuz Adriana Lima! Ptsi Nis. 14, 2008 11:23 pm | |
| yok be kusursuz denilemez:D her insanın yada her güzelin illakı bir kusuru wardır:D | |
| | | DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: En kusursuz Adriana Lima! Ptsi Nis. 14, 2008 11:51 pm | |
| | |
| | | mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: En kusursuz Adriana Lima! Çarş. Nis. 16, 2008 3:24 pm | |
| kusursuzum diye fiyatınıda arttırmıştır da bu şimdi | |
| | | avrupali_ Banned!!!
| Konu: Geri: En kusursuz Adriana Lima! C.tesi Mayıs 03, 2008 10:25 pm | |
| | |
| | | | En kusursuz Adriana Lima! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|