avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Ben Seni Yasamak Istiyorum Çarş. Mart 19, 2008 11:32 pm | |
|
seninle konuşmak,seninle susmak, seninle görmek,seninle duymak, seninle var olup,seninle ölmek.
ben,sensizliğe ağlamak istemiyorum, seni ağlamak istiyorum sevinç gözyaşlarıyla. ve sana uyanmak her gün doğuşunda. sevginle dolu yüreğimle,yüreğine dokunmak, ve seni hissetmek can damarımda.
geceleri gün eyleyip, günleri kararttığım dünyama bir tek sen doğmalısın. bir sen olmalısın şafaklarımı aydınlatan, tek senin sevdan yanmalı yüreğimde içimi acıtmadan.
ben gonca gülleri değil,papatyaları değil, senin açmanı istiyorum gönül bağımda. kırçiçeklerini neylesin ömrüm, bir tek sen yeşermelisin baharlarımda.
ben,seni susmak istemiyorum, seni haykırmak istiyorum avazımın çıktığınca. yer duymalı,gök şahit olmalı aşkıma, tek umut sen olmalısın umutlarıma.
seni yaşamak istiyorum dört mevsim, dört iklim,her daim. her dilde,her renkte,her ırkta, bir tek sen olmalı bende. yar,seni ölmek değil, seni ölüm pahasına yaşamak istiyorum. seninle konuşmak,seninle susmak, seninle görmek,seninle duymak, seninle var olup,seninle ölmek...
| |
|