Misafir Misafir
| Konu: Patron - Kurbağa Prens Çarş. Mart 19, 2008 12:21 am | |
| Kurbağa Prens@zSharehttp://rapidshare.com/files/101450347/kurbaa_prens.mp3.html KURBAĞA PRENS Kurbağa prens denen şöyle anlatıyım Bedel ödenince öpücükten doğar yeni bi beden Fakat artık yosmanın hasmıdır kurbağa prens Zıt kutuplardan doğan aşka ABS fren Saraylarda gezip tozar Prensesin hakkı Büyücü cadıya büyümüş küçücük aklı O gerizekalıya bi öpücükten kaçtı Ama ben kurbağaya hapsolmuşum görüntüm farklı Bataklıklarda yalnız yürürüm ve bastığım Yapraklardan yolum uzun gözlerimse yaşlı Ben rap yazarım dilimde uzun ve tehlikeli Dolaşırım sokaklarda kalbim de lekeli Masal kahramanı olarak kariyerim alt üst Kaplumbağanın evi var en azından içerde paf küf Biz anca zıplıyoruz napalım bi kas güç Porsiyonda sinekli gül tartamıyo baskül Diceksin ki bu herif çoktan kafayı yemiş Evet yedim kafam bozuk övmüyo beni o sevmemiş Artık kurbağalarla takılıyım dedim sıkıldım abi Biraz da olmak isterim tekrar insan gibi yani ( aah ) Madalyonun öbür yüzü siz rapçi kurbağalar Kendime kurbağa dedim diye diss atmaya kalkarlar Arkamdan gülenler farksız Banu Alkan'dan Dişi kurbağa sevgi bilmez asıl bana sarkandan ..
Bu bir masaldı sadece..
Takındığım tavırdan ve ciddiyetten sıkıldım Agresifim evet beni sevmeyenler akıllı Rap alır her zaman kulaklarımın pasını Bu parça sanırsam şaşırtır yazılı basını Neşeli bi parça dimi aslen bu bir dram Ciğerlerime ne kadar yeter sanırım 100 gram Aynalı tabuttan çıkar bigün Pamuk Prenses 7 tane cüceyle ensest grup sex Manyaklaştım gene küfürbazım bu günlerde Patavatsız dilim bi ritm biraz eğlence Kafiye yapıyorum konuyla alakasız kendimce Ben nefes alamıyorum herkesinse keyfi yerinde Ben rap yapıyorum ulan masalların alemi yok Eğer bunu beğenmessen dinlersin Kylie Minogue Kurbağa falan derken bi hikayeyi anlattım yok Punchline falan istersen dilim Kalaş Nikof
Bu bir masaldı sadece..
Bu parça anlayana sivri sinek saz moruk Kal doruk noktasında kaybolup yaz donuk Bak çevrene bide kaç bunu sar moruk Sokaklarda yazıyorum her yer çok soğuk.. (2X) |
|
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Patron - Kurbağa Prens Paz Nis. 20, 2008 8:48 pm | |
| | |
|