avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Özledİm Senİ(bu Şİİr Farkli Aleme GÖtÜrcek) C.tesi Mart 15, 2008 9:31 pm | |
| Kulaklarımda hiç bitmeyen nağmeleriyle Hoş bir farkı var,hiç susmasını istemediğim Hiç bitmesin dediğim şarkım Sesini özledim daha şimdiden, ne yapayım ÖZLEDİM İŞTE !!!
Gözlerimde tarifsiz güzelliğiyle karşımda duran Bir benzeri olmayan,tanınmayan suretin var O surete şekil veren doyumsuz sevgin var Gözlerini özledim daha şimdiden,ne yapayım ÖZLEDİM İŞTE !!!
Ellerimde,yüreğimdeki sonsuz özlemi yazdığım Her kelimesinde hasretinin çırpınışları var olan Daha sana okuyamadığım şiir duruyor Sana şiirler okumayı özledim daha şimdiden,ne yapayım ÖZLEDİM İŞTE !!!
İçimde, her kilometresinde yüreğimi dağlayan Uzaklara , benden çok uzaklara ulaşan Seni benden koparan o yollara nefret var Geri dönmeni özledim,daha gitmeden,ne yapayım ÖZLEDİM İŞTE !!!
Avuçlarımda uzaklara gidiyorsun diye Uzaklaşıyorsun benden diye, gerginlikten doğan Ateş gibi kor war,ter damlaları,hasretin var Nefesini özledim daha gitmeden,ne yapayım ÖZLEDİM İŞTE !!!
Aklımdan,yola çıkmadan konuşmaya çalıştığımız Ki ben asla vedalaşamam,son sözler var Söyleyemem gerekenleri söyleyemedim,boş laflar Sana canım demeyi özledim daha gitmeden, ne yapayım ÖZLEDİM İŞTE !!!
Yüreğimde hiç ama hiç bitmeyecek Her gün büyüyüp asla eksilmeyecek Hiç kimsede var olmayan,yalnız sana yakışanisevgim var Seni çok seviyorum demeyi özledim,daha gitmeden NE YAPAYIM ÖZLEDİM İŞTE !!!
| |
|
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| |
ilker_ Site Sticker
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 31 Yer : coşkun öz A.T.L İş / Hobiler : elektrik eleoktronik Ruh Haliniz : SUPER ÖTESİİİİ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 22/12/07
| |
Dußl_4si BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 32 Yer : ßurs4 İş / Hobiler : müzik dinlemek.......+......gezmek..!!! Ruh Haliniz : bunalım :S:(:S Bu Kullanıcının Özlü Sözü : 2 damla göz yaşıyla hayat bitmez Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Özledİm Senİ(bu Şİİr Farkli Aleme GÖtÜrcek) Paz Mart 30, 2008 7:58 pm | |
| | |
|