avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: kadınlar hangı sakal ve bıyık tarzını begenır Perş. Mart 13, 2008 8:07 pm | |
| arkadaslar sızce kadınlar nasıl sakal ve bıyık tarzını begenırler yanı sızın onerılerınız nedır yorumlarınızı beklıyorum please 1hafta ıcınde en cok sevılen sakal tarzını belırlıcez | |
|
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: kadınlar hangı sakal ve bıyık tarzını begenır Perş. Mart 13, 2008 8:09 pm | |
| topsaqal olabilir belkii :S: bilmiom kıslar karar versin ben pas geçiom :F: | |
|
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: kadınlar hangı sakal ve bıyık tarzını begenır Perş. Mart 13, 2008 8:13 pm | |
| beril pas gectı diyer arkadaşlar duşuncelerını yazsın :F: | |
|
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: kadınlar hangı sakal ve bıyık tarzını begenır Paz Mart 30, 2008 2:36 pm | |
| ben sakalsizi aliim | |
|
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: kadınlar hangı sakal ve bıyık tarzını begenır Paz Mart 30, 2008 4:59 pm | |
| yaa ben kesin bi model söyleyemiycem herkese yakışan model ayrı çünkü | |
|
airbase Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 33 Yer : Avrupa- İş / Hobiler : Futébol Ruh Haliniz : **düşünceli, Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Everyone Wants the Truth....Until They Find It Kayıt tarihi : 06/12/07
| Konu: Geri: kadınlar hangı sakal ve bıyık tarzını begenır Paz Mart 30, 2008 7:01 pm | |
| bence bayan takımı sakalsız , pürüzsüz bir yüz ister . çünkü insanda yüz güzelliği o zaman ortaya çıkar . tüm duygular o zaman daha çok belli olur , gülmek üzülmek utanmak gibi .... ayrıca bir tokalaşma anında hiç sanmam ki bi kızın yüzüne sakalın batmasını sevmesini .... sevmezler heralde | |
|