| İstanbul'da deprem oldu | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: İstanbul'da deprem oldu Çarş. Mart 12, 2008 10:06 pm | |
| İstanbul'da deprem oldu
İstanbul'da büyüklüğü henüz belirlenemeyen deprem oldu. | |
|
| |
Qui BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 34 Yer : Deep of the Hell İş / Hobiler : Malesef hala öğrenci Ruh Haliniz : :/ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Çarşı; New York tren garındaki SİYAH-BEYAZ grafitidir.Çarşı Heryerdedir..! Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 24/12/07
| Konu: Geri: İstanbul'da deprem oldu Perş. Mart 13, 2008 12:34 am | |
| 4.8 miş belli oldu :) korkmayın yaw bu kadar ne var Allah'ın hikmetinden sual olunmaz .. Hayırlısı ne ise o olsun .. Siz dualarınızı esirgemeyin kimseden | |
|
| |
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: İstanbul'da deprem oldu Perş. Mart 13, 2008 5:50 pm | |
| ohhooo nolmuş sana yaww böle :|: | |
|
| |
drakula Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 33 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: İstanbul'da deprem oldu Perş. Mart 13, 2008 8:59 pm | |
| arkadaşlar İstanbulda deprem başlığı altında açılmış konu ancak deprem in merkez üstü çınarcık admin başlığı değiştirir yada konuyu kapatırsa sevınırım | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: İstanbul'da deprem oldu Perş. Mart 13, 2008 9:02 pm | |
| ohoooo possta koyuyo birilerii | |
|
| |
drakula Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 33 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: İstanbul'da deprem oldu Perş. Mart 13, 2008 9:04 pm | |
| posta koymak değil sadece doğru bılgılendırelım bu depremın ıstanbul ıle alakası yok depremın asıl tehdit ettiığı bölge guney marmara bence bız korkalım ıstanbullular değil daha detaylı bılgı almak ısteyenler araştırma yapabılrıler | |
|
| |
| Konu: Geri: İstanbul'da deprem oldu Perş. Mart 13, 2008 9:06 pm | |
| | |
|
| |
drakula Yaratıcı Üye
| Konu: Geri: İstanbul'da deprem oldu Perş. Mart 13, 2008 9:10 pm | |
| berıl konuyu saptırıyosun burada benım amacım ukalalık değil sadece doğru bılgıyı vermek | |
|
| |
| Konu: Geri: İstanbul'da deprem oldu Perş. Mart 13, 2008 9:13 pm | |
| tmmbişidemedim ztnşuançoksinirliyim tartaşamıycamahmet | |
|
| |
drakula Yaratıcı Üye
| Konu: Geri: İstanbul'da deprem oldu Perş. Mart 13, 2008 9:14 pm | |
| ben zaten senınle tartışacak sevıyeye ınemem adam gıbı bır sey yazıoruz yıne suclu bız oluyoruz hal ve tavıurlarına dıkkat edersen sevınırım | |
|
| |
| İstanbul'da deprem oldu | |
|