..:Bizim Forum:..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:Bizim Forum:..

www.bizim.forumotion.com cEvrEnİzdEkilErE hAberDar EdiNiz !!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Userbarlar.comUserbarlar.com  

#Desteklerinizi Esirgemeyin Lütfen#

YazarMesaj
avrupali_
Banned!!!
Banned!!!
avrupali_

Erkek
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar

#Desteklerinizi Esirgemeyin Lütfen# Empty
MesajKonu: #Desteklerinizi Esirgemeyin Lütfen#   #Desteklerinizi Esirgemeyin Lütfen# Icon_minitimeÇarş. Mart 12, 2008 2:38 pm

Merhabalar.
Ben Mardin/Midyat Vali Kemal Nehrozoğlu ilköğretim okulunda görev yapmakta olan bir eğitim gönüllüsü Öğretmenim.Bu okula Şubat ataması ile atandım.Okulumuzda 1600 öğrenci öğrenim görmekte.Okulumuz yeni yapılmış olmasına rağmen maddi imkansızlıklarla karşı karşıya.Zira öğencilerimizin çoğu civar köylerden taşımalı olarak geliyor.Okulumuz için birşeyler yapma ideası içerisinde olan biz öğretmenler neler yapabiliriz düşüncesiyle uzun süredir bir fikir alışverişinde bulunuyoruz.Bu aşamada ben yayın ve iletişim kulübü danışma öğretmeni olarak okulumuz bünyesinde bir okul gazetesi çıkardım.Tüm öğrencilerimize dağıtmaya çalıştık.Ama yeterli mi,tabi ki değil.
"Bilgi En büyük hazinedir" denir hep.Bu hazinede bizim öğrencilerimizin de payı var diyorum ve bu aşamada bir eğitim gönüllüsü olarak sizden ,kulübümüze ,dolayısıyla okulumuza kitap yada dergi bağışında bulunarak destek vermenizi rica ediyorum.Bunun sonucunca hem siz böyle güzel br olaya aracı olmaktan keyif duyarsınız hem de öğrencilerimiz büyük mutluluk duyacaklardır.Bu aynı zamanda 1600 öğrencisi olan bir okulda isminizin şükranla anılması güzel bir duygu olsa gerek diye düşünüyorum .umarım bizi yanıltmazsınız.
Çünkü bu öğrencilerin desteğinize ihtiyacı var.Şimdiden Çok teşekkür ederiz

"HAYDİ! OKUMAYAN KALMASIN "

Destekleriniz için Adres:
VALI KEMAL NEHROZOĞLU ILKÖĞRETIM OKULU
Midyat/MARDIN

Erkan ERKAN
Yayın ve İletişim Kulübü Danışma Öğretmeni
Okul Telefonu:0482 464 29 13
Cep Telefonu:0505 833 40 20
E mail:bugra81@hotmail.com

En son avrupali_ tarafından Çarş. Mart 12, 2008 2:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
avrupali_
Banned!!!
Banned!!!
avrupali_

Erkek
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar

#Desteklerinizi Esirgemeyin Lütfen# Empty
MesajKonu: Geri: #Desteklerinizi Esirgemeyin Lütfen#   #Desteklerinizi Esirgemeyin Lütfen# Icon_minitimeÇarş. Mart 12, 2008 2:39 pm

ALINTIDIR

#Desteklerinizi Esirgemeyin Lütfen#
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-