| ~ Bir Üstteki Kullanıcı Hakkında Görüşleriniz ~ | |
|
+10_DJ_2_PAC_ engin_nfs ilker_ DeathWish mypc tektonikdance_ drakula 992 EzGii avrupali_ 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: ~ Bir Üstteki Kullanıcı Hakkında Görüşleriniz ~ Ptsi Ara. 24, 2007 5:52 pm | |
| CaNıM oOo bEnİm bİdE hAbİr kÜsMeSe :p: | |
|
| |
EzGii Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 32 Yer : mudaNya İş / Hobiler : öğrenciyim galiba Ruh Haliniz : deLii Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/12/07
| Konu: Geri: ~ Bir Üstteki Kullanıcı Hakkında Görüşleriniz ~ Ptsi Ara. 24, 2007 7:54 pm | |
| | |
|
| |
992 Admin
Mesaj Sayısı : 239 Yaş : 33 Yer : Bursa İş / Hobiler : Bilgisayar Ruh Haliniz : Bilgisayar Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/12/07
| Konu: Geri: ~ Bir Üstteki Kullanıcı Hakkında Görüşleriniz ~ Ptsi Ara. 24, 2007 9:17 pm | |
| | |
|
| |
EzGii Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 32 Yer : mudaNya İş / Hobiler : öğrenciyim galiba Ruh Haliniz : deLii Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/12/07
| Konu: Geri: ~ Bir Üstteki Kullanıcı Hakkında Görüşleriniz ~ Salı Ara. 25, 2007 10:03 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: ~ Bir Üstteki Kullanıcı Hakkında Görüşleriniz ~ Salı Ara. 25, 2007 10:22 pm | |
| - EzGii demiş ki:
- iidir heralde :D
| |
|
| |
992 Admin
Mesaj Sayısı : 239 Yaş : 33 Yer : Bursa İş / Hobiler : Bilgisayar Ruh Haliniz : Bilgisayar Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/12/07
| Konu: Geri: ~ Bir Üstteki Kullanıcı Hakkında Görüşleriniz ~ Çarş. Ara. 26, 2007 9:30 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Bir Üstteki Kullanıcı Hakkında Görüşleriniz ~ Çarş. Ara. 26, 2007 9:54 pm | |
| üff her şeye küsüyon bee :kızgın: | |
|
| |
992 Admin
| Konu: Geri: ~ Bir Üstteki Kullanıcı Hakkında Görüşleriniz ~ Çarş. Ara. 26, 2007 10:26 pm | |
| herşeye kusmuyom artık benle dolaşmak istemıyorsun!!!! | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Bir Üstteki Kullanıcı Hakkında Görüşleriniz ~ Perş. Ara. 27, 2007 3:28 pm | |
| bebeğem ama senle gezincede serpil kızıyo ya ban istemio değilim arada kaldım ya :agla: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ~ Bir Üstteki Kullanıcı Hakkında Görüşleriniz ~ Perş. Ara. 27, 2007 7:22 pm | |
| ohoo muhabbeti kurmuşunuz sizde burada tobe ya :): :): :ucmak: |
|
| |
992 Admin
| Konu: Geri: ~ Bir Üstteki Kullanıcı Hakkında Görüşleriniz ~ Perş. Ara. 27, 2007 9:27 pm | |
| yha beril serpilden banane yhaa hep onun yanındasın hıh gelme bir daha | |
|
| |
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: ~ Bir Üstteki Kullanıcı Hakkında Görüşleriniz ~ Cuma Ara. 28, 2007 3:58 pm | |
| pc manyağıı gıcık isnsan her resimde bulunmak için ortalığı yıkan şahsiyet :haha: | |
|
| |
992 Admin
| Konu: Geri: ~ Bir Üstteki Kullanıcı Hakkında Görüşleriniz ~ C.tesi Ara. 29, 2007 8:50 pm | |
| haha walla koptum yha nerde foto makına gördüsem zıpladım ogun bişelık tuttu beni aslında ben sewmem çekınmeyi ama
pisikopat o | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: ~ Bir Üstteki Kullanıcı Hakkında Görüşleriniz ~ C.tesi Ara. 29, 2007 10:19 pm | |
| ben miyim pisikopat bücür senüüü :sopa: :haha: | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Bir Üstteki Kullanıcı Hakkında Görüşleriniz ~ Paz Ara. 30, 2007 12:00 am | |
| ya ümitt küsmüsün halaaa :S: | |
|
| |
tektonikdance_ Moderatör
Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 34 Yer : dısco İş / Hobiler : tektonikdance Ruh Haliniz : ... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Ruh Hali : Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: ~ Bir Üstteki Kullanıcı Hakkında Görüşleriniz ~ C.tesi Ocak 12, 2008 10:57 am | |
| 58 msj ı olan bi yenı üye | |
|
| |
ilker_ Site Sticker
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 31 Yer : coşkun öz A.T.L İş / Hobiler : elektrik eleoktronik Ruh Haliniz : SUPER ÖTESİİİİ Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: ~ Bir Üstteki Kullanıcı Hakkında Görüşleriniz ~ Paz Ocak 13, 2008 8:04 pm | |
| | |
|
| |
tektonikdance_ Moderatör
Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 34 Yer : dısco İş / Hobiler : tektonikdance Ruh Haliniz : ... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Ruh Hali : Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: ~ Bir Üstteki Kullanıcı Hakkında Görüşleriniz ~ Paz Ocak 20, 2008 11:51 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Bir Üstteki Kullanıcı Hakkında Görüşleriniz ~ Paz Ocak 20, 2008 3:43 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Bir Üstteki Kullanıcı Hakkında Görüşleriniz ~ Paz Ocak 20, 2008 5:17 pm | |
| bidenem berilim o benim :): | |
|
| |
tektonikdance_ Moderatör
| Konu: Geri: ~ Bir Üstteki Kullanıcı Hakkında Görüşleriniz ~ Salı Ocak 29, 2008 2:32 pm | |
| | |
|
| |
engin_nfs Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 34 Yer : ew İş / Hobiler : ögrencı Ruh Haliniz : ruyada Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 02/02/08
| Konu: Geri: ~ Bir Üstteki Kullanıcı Hakkında Görüşleriniz ~ Salı Şub. 05, 2008 5:04 am | |
| | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: ~ Bir Üstteki Kullanıcı Hakkında Görüşleriniz ~ Paz Şub. 24, 2008 3:40 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Bir Üstteki Kullanıcı Hakkında Görüşleriniz ~ Paz Şub. 24, 2008 2:09 pm | |
| ii biri yaff sevdimm :hll: | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ Bir Üstteki Kullanıcı Hakkında Görüşleriniz ~ Cuma Şub. 29, 2008 4:00 pm | |
| | |
|
| |
| ~ Bir Üstteki Kullanıcı Hakkında Görüşleriniz ~ | |
|