Misafir Misafir
| Konu: İki Forum Çifti Evlenirse Muhtemel Olacaklar Cuma Mart 07, 2008 1:04 am | |
| aşkıım + efendim canım - hadi yatalım artık.. + tamam aşkım. - topiği kilitledin dimi ((8 Kişi Burada Takılıyor (3 Tanrı Misafiri ve 5 Utangaç Üye) )) - + dağlın lan iki satır yalnız kalamıyacakmıyız karımızla
- aşkım kalk topikten tıkırtılar geliyoo.. +kedidir hanım kedi
Aşkım -Ben sana küsüm -Neden aşkım -Bugün yazdığın 15 topicden 2sinde bana yorum yapmadın -Ama aşkım hayvanlar aleminde bir öküz hakkında yorum yapmıştım sadece -Olsun altınada yorum yapabilirdin -Saçmalamaya başladın sen artık verengül -Girip o postları editleyeceksin -Ya bi git ya -O zaman bu ilişki burda biter -Düş yakamadan verengül -Banlatcam seni -Ben forumdan ayrılıyorum zaten -İmzanı sil öle git -Sende nickini değiştir -Salak -Manyak -Akşam eve gelirken 2 ekmek al -Olur
+ Yaa aşkım yaa gördüğüme göre imzanı değiştirmişsin. - Evet değişiklik olsun diye. + Nasıl ama eskisinde benim adım yazıyordu ya - Hee nasılda unutmuşum. Düzeltirim. + Sen beni sevmiyorsun artık Hüsnü. - Olurmu öyle şey aşkımmmmm tabii seviyorum. + Hadi inandım diyelim. Adminle konuştunmu peki? - Birde adminmi çıktı şimdi? Nee diye konuşçam adminle. + Eee hani seni mod yapması için yalvarıp (+) rep verecektin ya ondan bahsediyordum. - Ben adminle atıştım 10-15 tane (-) rep verdim. + Ne yaptım dedin sen? - Eee bir kıza sataşıyordu bende - karma verdim. + Sanane elalemin userinden? - Ben ona şeyyy... + Sen ona neyyy...
+aşkm bir şey dicem ama söz ver kızmıcan _söyle allahın belası +evlilik topicimizde yanlışlıkla flood yaptım kızma nolurr _sen benim admınlerle başımı belayamı sokmak istiyorsun !!annen yine bize eksi rep vercek +napayım yaranayım diye admın olmasını isteyen sendin
gecenin bu saatinde PM atan kız kim? - ne bileyim ben canım alla alla + kes sesiniiii cevap ver
- bir bayan üyenin topiğine yazı yazıp göz kırpmışsın? + ama hayatım biz yöneticiler hep böyle yaparız. küçük bir uyarı yazısı yazıp göz kırparız. - ben anlamam necati git editle onu.... |
|
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: İki Forum Çifti Evlenirse Muhtemel Olacaklar Cuma Mart 14, 2008 2:46 pm | |
| :bravo: gecenin bu saatinde PM atan kız kim? - ne bileyim ben canım alla alla + kes sesiniiii cevap ver | |
|
_DJ_2_PAC_ Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 71 Yaş : 33 Ruh Haliniz : PSİKOPAT Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: İki Forum Çifti Evlenirse Muhtemel Olacaklar C.tesi Mart 29, 2008 1:39 pm | |
| | |
|
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: İki Forum Çifti Evlenirse Muhtemel Olacaklar C.tesi Mart 29, 2008 1:42 pm | |
| daha ne beklenirki güzel paylaşım smaylee | |
|