..:Bizim Forum:..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:Bizim Forum:..

www.bizim.forumotion.com cEvrEnİzdEkilErE hAberDar EdiNiz !!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Userbarlar.comUserbarlar.com  

rüyanızda hiç bilincinizi açtıgınız oldumu benım kontrolum altında her ıstedıgımde...

YazarMesaj
avrupali_
Banned!!!
Banned!!!
avrupali_

Erkek
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar

rüyanızda hiç bilincinizi açtıgınız oldumu benım kontrolum altında her ıstedıgımde... Empty
MesajKonu: rüyanızda hiç bilincinizi açtıgınız oldumu benım kontrolum altında her ıstedıgımde...   rüyanızda hiç bilincinizi açtıgınız oldumu benım kontrolum altında her ıstedıgımde... Icon_minitimePtsi Mart 03, 2008 10:33 pm

ewt arkadaşlar rüyanın önce anlamına değineceğim rüya beyninizde olan we düşüncelerin kafanıza takılanın sıze bı yansımasıdır ama bazende ruhunuz gelecege gıderek sıze ılerıde yaşıyacağınız bir kaç sahne gösterecektir şimdi gelelim bilincin açılmasına bu olayı bana göre herkez yapar ama inanmanız lazm öncelikle nası olucak benim taktiğim rüya gördüğümde dikatimi çeken bi olay olduğunda önce bi bilinç açma yani kontrol kabiliyetini dewreye sokma aşamasına geliorum ve ondan sonrası bana kalmış her ıstediğini sanki gelçek dünyada yaşadıgın hayatın suan sen uyumuyor hale gelsin benim yükseklik korkum wardı aslında yuksek bı bınada atlarken mağruz kaldığın o "C" basıncı benim kalbimi sanki durduruyor we ölüm aşamasına kadar gidiyor şimdi bir akşam yine bilincimi açıyorum ve oldugum bıyere bı bına emrı werıoyorum dırek gelıo nese sonra hıç yorulmadan merdivenlri cıkıyorum ama nası ınsan oğlunun imkansız kıldığı bi olay war yer çekimi oyle degılmı ewt merdiveleri uçarak çıkıyorum adım atmadn nese yukarı wardıgımda aşagı baktıgımda örkerek kendimi bırakıyorum bınada 20 katlı fln nese düşerken yine "C" basıncına mahruz kalıyorum kalbim sıkışıyor we we aşagı wardıgımda yere çakılmaktansa normal bı ınış gelçeklestıriyorum we yıne bınaya dık olarak uçuyorum we yıne atlıyorum goruyorumkı korkucak bıse yokmuş we korku yenılıo ewt arkadaşlar bilinç altınızı rüyanızda kontrolu ele gecırmeyı gelcek anlamda başaran warsa yazsın (BU OLAYI ANLATTIĞIM TÜM ARKADAŞLARIMA SORDUM BİLİNCİNİZİ AÇABİLİYORMUSUNZ DİYE ALDIGIM CWP HAYIR OLMUSTU DUSUNDUM BU TANRI TARAFINDAN BANA GONDERILEN BIR ARMAGANMI DIE PKİ DAHA FAZLASIDA OLABILIRMI SİZCE BAŞKA GÜÇLER DEDİĞİM GİBİ SADECE İNANMAK YETERLİ TANRININ BANA BAŞKA GÜÇLERİNDE GÖNDERDİĞİNE İNANANLAR YORUM BEKLIORUM TARTIŞALIM BU KONUYU)
avrupali_
Banned!!!
Banned!!!
avrupali_

Erkek
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar

rüyanızda hiç bilincinizi açtıgınız oldumu benım kontrolum altında her ıstedıgımde... Empty
MesajKonu: Geri: rüyanızda hiç bilincinizi açtıgınız oldumu benım kontrolum altında her ıstedıgımde...   rüyanızda hiç bilincinizi açtıgınız oldumu benım kontrolum altında her ıstedıgımde... Icon_minitimePtsi Mart 03, 2008 10:34 pm

alıntı

rüyanızda hiç bilincinizi açtıgınız oldumu benım kontrolum altında her ıstedıgımde...
1 sayfadaki 1 sayfası