avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: kumandayı bulamamak Cuma Şub. 29, 2008 3:45 pm | |
| 1.evdeki tüm işlerini bitirirsin cipsini tabağa koyarsın kolanı alırsın tvyi açarsın sırtına rahat bir yastık koyarsın elini sehpanın üzerine uzatırsın bi de bakarsın kumanda yok sonra gerisi malum .........
2.tvde en sevdiğin dizi saat sekizde başlıyo eve 7.58 de geldin gittin tvyi açtın tam kanalı değiştireceksin kumanda yok ......... sonra receiverden değiştirmeye çalışırsın receiver hakkın rahmetine kavuşur dizi keyfi de böylece başlamadan biter
3.bilipte bilmemezlikten gelme durumları olur anne/baba: evladım ver şu kumandayı bana der demez kumandayı altımıza sokar sonra da ne kumandası anne/baba ben kumanda falan göremiyorum göremezsin tabi girdi münasip tarafına
bir de laf cambazlığı yapalım
kumandayı bulamamak derken bulama eylemiyle kullanalım söyle oluyor ki
-oğlum kumandayı niye una buladın -yoo kumandayı bulamadım
-kumandayı sen mi buladın la -bulamadım abi herkes bana soruyo
tamamen kendi zeka ürünümdür(ne zeka) | |
|
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: kumandayı bulamamak Salı Nis. 01, 2008 9:10 am | |
| cok gzl eline saglik...bende cok gicik oluyom su kumanda isine evde hep bana soruyolar nerde kumanda diye ama herseferinde babamin yataginin yaninda cikio bir kez de dolapta cikti butun evi aradik ama dusunemedik sicaklayio buzdolabina giriceyini.. | |
|