..:Bizim Forum:..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:Bizim Forum:..

www.bizim.forumotion.com cEvrEnİzdEkilErE hAberDar EdiNiz !!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Userbarlar.comUserbarlar.com  

kumandayı bulamamak

2 posters
YazarMesaj
avrupali_
Banned!!!
Banned!!!
avrupali_

Erkek
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar

kumandayı bulamamak Empty
MesajKonu: kumandayı bulamamak   kumandayı bulamamak Icon_minitimeCuma Şub. 29, 2008 3:45 pm

1.evdeki tüm işlerini bitirirsin cipsini tabağa koyarsın kolanı alırsın tvyi açarsın sırtına rahat bir yastık koyarsın elini sehpanın üzerine uzatırsın bi de bakarsın kumanda yok sonra gerisi malum .........

2.tvde en sevdiğin dizi saat sekizde başlıyo eve 7.58 de geldin gittin tvyi açtın tam kanalı değiştireceksin kumanda yok ......... sonra receiverden değiştirmeye çalışırsın receiver hakkın rahmetine kavuşur dizi keyfi de böylece başlamadan biter

3.bilipte bilmemezlikten gelme durumları olur anne/baba: evladım ver şu kumandayı bana der demez kumandayı altımıza sokar sonra da ne kumandası anne/baba ben kumanda falan göremiyorum göremezsin tabi girdi münasip tarafına

bir de laf cambazlığı yapalım

kumandayı bulamamak derken bulama eylemiyle kullanalım söyle oluyor ki

-oğlum kumandayı niye una buladın
-yoo kumandayı bulamadım

-kumandayı sen mi buladın la
-bulamadım abi herkes bana soruyo

tamamen kendi zeka ürünümdür(ne zeka)
AyTisH
BF Master
BF Master
AyTisH

Kadın
Yer : bulgaristan
İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum
Ruh Haliniz : super
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir

kumandayı bulamamak Empty
MesajKonu: Geri: kumandayı bulamamak   kumandayı bulamamak Icon_minitimeSalı Nis. 01, 2008 9:10 am

cok gzl eline saglik...bende cok gicik oluyom su kumanda isine evde hep bana soruyolar nerde kumanda diye ama herseferinde babamin yataginin yaninda cikio bir kez de dolapta cikti butun evi aradik ama dusunemedik sicaklayio buzdolabina giriceyini..

kumandayı bulamamak
1 sayfadaki 1 sayfası