| En Sevdiğin... | |
|
+4tektonikdance_ 992 EzGii avrupali_ 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: En Sevdiğin... C.tesi Nis. 05, 2008 10:38 am | |
| | |
|
| |
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: En Sevdiğin... C.tesi Nis. 05, 2008 10:46 am | |
| çalıkuşu
en sevdiğin şarkı | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: En Sevdiğin... C.tesi Nis. 05, 2008 10:55 am | |
| | |
|
| |
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: En Sevdiğin... C.tesi Nis. 05, 2008 3:15 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: En Sevdiğin... Çarş. Nis. 23, 2008 11:51 am | |
| Bi çok kişi. En Sevdiğin film karakteri? |
|
| |
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: En Sevdiğin... Çarş. Nis. 23, 2008 12:23 pm | |
| ölü gelin - Victoria
en sevdiğin yönetmen
En son DeathWish tarafından Çarş. Nis. 23, 2008 12:25 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: En Sevdiğin... Çarş. Nis. 23, 2008 12:24 pm | |
| - DeathWish demiş ki:
- ölü gelin - Victoria
gıcıklık yapmak istemem ama soruyu cevapladıktan sonra oyunun akışı için seninde bir soru sorman gerekli |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: En Sevdiğin... Çarş. Nis. 23, 2008 12:25 pm | |
| - Cash demiş ki:
- DeathWish demiş ki:
- ölü gelin - Victoria
gıcıklık yapmak istemem ama soruyu cevapladıktan sonra oyunun akışı için seninde bir soru sorman gerekli evet gıcıklık yapıyosun ama zaten senden önce fark edip değiştirmiştim hıhh | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: En Sevdiğin... Çarş. Nis. 23, 2008 12:36 pm | |
| Bak bu benim mesajı atış saaatim Bugün 11:24. seninde değiştirme saatin 11:25 gösteriyo demekki ben daha önce fark edip uyardım sen 1 dk sonra değiştirdin hıhh *en sevdiğim yönetmen Quentin Tarantino En Sevdiğin Renk? |
|
| |
| Konu: Geri: En Sevdiğin... Çarş. Nis. 23, 2008 12:45 pm | |
| siyah
en sevdiğin rockçı?
( zekana hayran kaldım ama ben sonuçta senin uyarını görmeden önce değiştirdim (kanıtlayamam ama inanma istiyosan, beni ilgilendirmiyor) ) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: En Sevdiğin... Çarş. Nis. 23, 2008 12:52 pm | |
| - DeathWish demiş ki:
- siyah
en sevdiğin rockçı?
( zekana hayran kaldım ama ben sonuçta senin uyarını görmeden önce değiştirdim (kanıtlayamam ama inanma istiyosan, beni ilgilendirmiyor) ) *Duman mı desem Teoman mı desem Duman mı desem Teoman mı desem Duman mı desem Teoman mı desem :S Teoman ya. En Sevdiğin Öğretmen? (tamam inandım^^) |
|
| |
| Konu: Geri: En Sevdiğin... Çarş. Nis. 23, 2008 1:10 pm | |
| gürsel hocaaa
en sevdiğin yemek? (ii sevindim) | |
|
| |
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: En Sevdiğin... Cuma Nis. 25, 2008 9:22 am | |
| Musaka en sevdigin arkadasin? | |
|
| |
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: En Sevdiğin... C.tesi Nis. 26, 2008 3:43 pm | |
| ceren,ayşe,hatun,gülay,hilal,mine baya az demi en sevdiğin gün | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: En Sevdiğin... Paz Nis. 27, 2008 2:23 am | |
| 13Haziran En Sevdiğin $iir'?? |
|
| |
| En Sevdiğin... | |
|