| Hangı dershane ye gıtmelıym sizce | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Hangı dershane ye gıtmelıym sizce Salı Şub. 26, 2008 10:25 pm | |
| Arkadaşlar seneye dershaneye gıtmeye düşünuyorum sizce hangı dershaneye gedersem iyi olur
yardıımcı olursanız sewınırım .. | |
|
| |
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Hangı dershane ye gıtmelıym sizce Salı Şub. 26, 2008 10:34 pm | |
| valla ben zafere gidiyorum. çok disiplinli bi derhane işlerini çok ciddiye alıyolar herkesle çok ilgileniolar ama zor çünkü ödevler falan biraz kasıo. sorularıda baya zor. ama kazandırıyolar işte o var. | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Hangı dershane ye gıtmelıym sizce Perş. Şub. 28, 2008 1:07 am | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: Hangı dershane ye gıtmelıym sizce Perş. Şub. 28, 2008 2:16 pm | |
| ii ama ortamını napçan kazanmak istiomusun istemiomusun??? | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
| Konu: Geri: Hangı dershane ye gıtmelıym sizce Perş. Şub. 28, 2008 9:02 pm | |
| istiyorum kim istemıyor kı | |
|
| |
| Konu: Geri: Hangı dershane ye gıtmelıym sizce Perş. Şub. 28, 2008 9:08 pm | |
| ee fena bi ders hane değil o zaman | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
| Konu: Geri: Hangı dershane ye gıtmelıym sizce Perş. Şub. 28, 2008 9:23 pm | |
| hiç keşke şu dersheneye gıtsem dedıgın oldumu gıtsem orda daha cok puan cıkarırım felan yanı | |
|
| |
| Konu: Geri: Hangı dershane ye gıtmelıym sizce Perş. Şub. 28, 2008 9:43 pm | |
| işte ben zafere gidiyorum çok sıkı ders çalıştırıyolar çok ilgileniyolar ama çokta zorluyolar insanı çalışması için baya bi sıkıyolar ama ben biliyodum böle olduğunu zaten bile bile buraya geldim bana disiplin lazım | |
|
| |
CariBBeaN_PirateS Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 34 Yer : bursa İş / Hobiler : müzik spor Ruh Haliniz : piskopat Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SON DUROCK KARA TOPROCK Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 16/02/08
| Konu: Geri: Hangı dershane ye gıtmelıym sizce Çarş. Mart 05, 2008 6:26 pm | |
| ersin zafer yada uğur a git onlardan iyisini bulamazsın | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
| Konu: Geri: Hangı dershane ye gıtmelıym sizce Çarş. Mart 05, 2008 8:31 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hangı dershane ye gıtmelıym sizce Çarş. Mart 05, 2008 10:23 pm | |
| bak zaferde var aralarındaa :hmmguzel: | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
| Konu: Geri: Hangı dershane ye gıtmelıym sizce Çarş. Mart 05, 2008 10:29 pm | |
| | |
|
| |
| Hangı dershane ye gıtmelıym sizce | |
|