..:Bizim Forum:.. www.bizim.forumotion.com cEvrEnİzdEkilErE hAberDar EdiNiz !!! |
|
| gzller. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: gzller. Salı Şub. 26, 2008 9:35 pm | |
| | |
| | | iktisatcı Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 69 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: gzller. Perş. Şub. 28, 2008 3:08 pm | |
| bence o kadarda guzel deiil | |
| | | DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: gzller. Cuma Şub. 29, 2008 4:21 pm | |
| yok beaa kıskanmaayalım fıstık gibiler :hmmguzel: | |
| | | avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: gzller. C.tesi Mart 01, 2008 11:23 am | |
| boşuna gzller yazmadım bn orayaa | |
| | | mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: gzller. Paz Mart 02, 2008 9:06 pm | |
| yaa olum sizin işiniz gücünüz yok bizi psikolojikman çökertcekmisiniz sizz aaa :sopa: :haha:
şaka bi yana hakkaten güseller yaaf :duvar: :duvar: | |
| | | avrupali_ Banned!!!
| Konu: Geri: gzller. Paz Mart 02, 2008 9:10 pm | |
| | |
| | | mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: gzller. Paz Mart 02, 2008 9:11 pm | |
| bişi sorcam sen gülmekten başka bişi bilmezsin yoksa konuşmayı mı bilmiyosun :S: :PP: :haha: | |
| | | DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: gzller. Paz Mart 02, 2008 9:13 pm | |
| | |
| | | Y@vUz -!- BuRaK ÖzeL Üye
Mesaj Sayısı : 98 Yaş : 32 Yer : G Ü Z E L Y A L I İş / Hobiler : tophane eml kalıp bölümü tasarımcısı... Ruh Haliniz : çılgın, deli, dediğni yapan bir kişilik :) Bu Kullanıcının Özlü Sözü : güzelyalı gençlik Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/01/08
| Konu: Geri: gzller. Ptsi Mart 03, 2008 11:12 pm | |
| | |
| | | | gzller. | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|