| ***-_YaLnızlAr KuLUbÜ__-*** | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: ***-_YaLnızlAr KuLUbÜ__-*** Paz Mart 09, 2008 7:07 pm | |
| ii bnde neden ayrılıyosn ki | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: ***-_YaLnızlAr KuLUbÜ__-*** Paz Mart 09, 2008 7:07 pm | |
| siteden memnun degılmısın | |
|
| |
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: ***-_YaLnızlAr KuLUbÜ__-*** Paz Mart 09, 2008 7:08 pm | |
| yok yani fırsat bulmuşken sitedeyim sürekli anlamında söylemiştim :hehe: | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
| Konu: Geri: ***-_YaLnızlAr KuLUbÜ__-*** Paz Mart 09, 2008 7:12 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: ***-_YaLnızlAr KuLUbÜ__-*** Paz Mart 09, 2008 7:15 pm | |
| | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
| Konu: Geri: ***-_YaLnızlAr KuLUbÜ__-*** Ptsi Mart 10, 2008 9:04 pm | |
|
En son avrupali_ tarafından Perş. Mart 13, 2008 10:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: ***-_YaLnızlAr KuLUbÜ__-*** Perş. Mart 13, 2008 7:25 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ***-_YaLnızlAr KuLUbÜ__-*** Perş. Mart 20, 2008 4:15 pm | |
| Hepyek - Özlem Tekin Gün benim günüm hiç bi engelim yok Bu kez önümde Az düşünmedim çok üzülmedim Yaş da yok gözümda Ayrılık ya bu zor biraz Ama geçer günün birinde Sensiz olmaya razıyım Bırak bitsin bittiyse kalamam seninle Kara verdim gitmeye Bundan böyle hepyek hep tek başıma } Dere tepe dümdüz kendi yoluma } Yalnız kaldım sanma koca dünya yanımda } Nakarat Bundan böyle aşkım mevlamdır } Kanmam yalana } Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma } Gün gelir geçer ay biraz durur Yılların cebinde Az direnmedim çok gücenmedim Hırs da yok içimde Hürriyet ya bu zor biraz amagüzel Yeri gelince Yardan olmaya razıyım Bırak bitsin bittiyse Durmam yerimde Karar verdim gitmeye Bundan böyle hepyek hep tek başıma } Dere tepe dümdüz kendi yoluma } Yalnız kaldım sanma koca dünya yanımda } Bundan böyle aşkım mevlamdır } Kanmam yalana } Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma } bu şarkıyı yalnızlar klubü yelerine ve sevgililerinden ayrılanlara gelsin benden neymiş hepyek hep tek başına | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
| Konu: Geri: ***-_YaLnızlAr KuLUbÜ__-*** Perş. Mart 20, 2008 5:40 pm | |
| | |
|
| |
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: ***-_YaLnızlAr KuLUbÜ__-*** Çarş. Mart 26, 2008 9:26 pm | |
| bende var yalnizlar kulubunde...:) | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
| Konu: Geri: ***-_YaLnızlAr KuLUbÜ__-*** Çarş. Mart 26, 2008 10:53 pm | |
| tmm imzanı hemen ayarlıyorm | |
|
| |
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: ***-_YaLnızlAr KuLUbÜ__-*** Çarş. Mart 26, 2008 10:54 pm | |
| ok | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
| Konu: Geri: ***-_YaLnızlAr KuLUbÜ__-*** Çarş. Mart 26, 2008 11:41 pm | |
| | |
|
| |
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: ***-_YaLnızlAr KuLUbÜ__-*** Çarş. Mart 26, 2008 11:58 pm | |
| yanlızlık sadece ihtiyacın olduğunda yardımına koşucaklar olduğu zaman güzel | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
| Konu: Geri: ***-_YaLnızlAr KuLUbÜ__-*** Paz Mart 30, 2008 7:07 pm | |
| yalnız olan canı sıkılan arkadaşlar burayaa! | |
|
| |
| ***-_YaLnızlAr KuLUbÜ__-*** | |
|