| ilk kimin konserine gittiniz | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: ilk kimin konserine gittiniz Salı Şub. 19, 2008 5:38 am | |
| ibrahim tatlıses yada haluk levent | |
|
| |
CariBBeaN_PirateS Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 34 Yer : bursa İş / Hobiler : müzik spor Ruh Haliniz : piskopat Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SON DUROCK KARA TOPROCK Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 16/02/08
| Konu: Geri: ilk kimin konserine gittiniz Perş. Mart 06, 2008 7:06 pm | |
| | |
|
| |
DeathWish BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: ilk kimin konserine gittiniz Perş. Mart 06, 2008 7:12 pm | |
| ölmek istiyorum ya :kızgın: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ilk kimin konserine gittiniz Perş. Mart 06, 2008 7:24 pm | |
| Petek dinçöz, Mudanyaya geldii zaman |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1552 Yaş : 34 Yer : .................................. İş / Hobiler : BoşVerdimBen............. Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: ilk kimin konserine gittiniz Perş. Mart 06, 2008 7:31 pm | |
| bu bile daa ii yani en azından görsel malzeme :S: | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: ilk kimin konserine gittiniz Perş. Mart 06, 2008 9:30 pm | |
| - ZaHaLaNi demiş ki:
- ölmek istiyorum ya :kızgın:
küöçükken zorlaa goturmuşlerdııı iboyaa | |
|
| |
| Konu: Geri: ilk kimin konserine gittiniz Perş. Mart 06, 2008 9:34 pm | |
| ii bari gerçi yanlızca sana değildi | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
| Konu: Geri: ilk kimin konserine gittiniz Perş. Mart 06, 2008 9:35 pm | |
| pekı sen hangı konsere gıttın | |
|
| |
| Konu: Geri: ilk kimin konserine gittiniz Perş. Mart 06, 2008 10:25 pm | |
| NATALIE COLE die ünlü bi cazcı var onun konserine gitmiştim ve isteyerek :D: | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
| Konu: Geri: ilk kimin konserine gittiniz Perş. Mart 06, 2008 10:30 pm | |
| isteyerek tiesto ya gıttmıştım istenbulda | |
|
| |
| Konu: Geri: ilk kimin konserine gittiniz Perş. Mart 06, 2008 10:32 pm | |
| bende istanbul arenada gitmiştim zatenn | |
|
| |
avrupali_ Banned!!!
| Konu: Geri: ilk kimin konserine gittiniz Perş. Mart 06, 2008 10:34 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ilk kimin konserine gittiniz Perş. Mart 06, 2008 10:41 pm | |
| | |
|
| |
CariBBeaN_PirateS Yaratıcı Üye
Mesaj Sayısı : 124 Yaş : 34 Yer : bursa İş / Hobiler : müzik spor Ruh Haliniz : piskopat Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SON DUROCK KARA TOPROCK Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 16/02/08
| Konu: Geri: ilk kimin konserine gittiniz Perş. Mart 06, 2008 11:16 pm | |
| hayko nun haluk leventin hepsi grubunun mor ve ötesinin falan falan daha bir sürü var | |
|
| |
mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: ilk kimin konserine gittiniz Cuma Mart 07, 2008 3:43 pm | |
| emre altuğ dershanede verilen konserdi | |
|
| |
| ilk kimin konserine gittiniz | |
|