avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Ve Insan...NTV'de yayınlanan programın huzurlu müziği A.R. Rahman Mumbai Theme Salı Şub. 19, 2008 4:25 am | |
| Arkadaşlar, NTV'de yayınlanan Ve İnsan adlı programı bilirsiniz. Bilmeseniz bile TV'ye bakan arkadaşlara NTV'de denk gelmiş o fotoğrafların güzelliği bu insanın ruhunu okşayan melodisi hafızalara kazınmıştır. Uzun süredir aradım şarkıyı ve buldum. Gecenin bu köründe de burada paylaşmak istedim. Alttaki hikayeyi okumanız, MP3'ü indirmeniz ve fotoğraflara göz atmanız kafidir. Geçmiş bayramınız geç de olsa (eve yeni geldik tabe) mübarek olsun. Oğuz Haksever'e de böyle bir program hazırladığı, yaptığı, inanılmaz sesi ile ve bu şarkı ile fotoğraflara eşlik ettiği için tşekkürler. O bizi buradan duymayacak olsada. Ve MP3 : )))) http://rapidshare.com/files/62843174/06_-_A.r._Rahman_-_Mumbai_Theme_Tune.mp3.htmlŞarkının söyleyeni A.R. Rahman. Kız kardeşinin geçirdigi ağır hastalık dolayısıyla ümidi kesmişken bir Müslümanun hayır duasu sonucu mucizevi bir şekilde iyileserek tüm ailesini sevindirmis ve ailecek müslüman olmus, "A.S. Dileep Kumar" olan gerçek adini adini da "Allah Rakka Rahman" olarak değiştirmiştir... Huzur verici, iç burkan, içi ısıtan... Duygu seli bir parça... Ben daha fazla bir şey diyemiyorum arkadaşlar. Lütfen indiriniz, indirtiniz. | |
|
tektonikdance_ Moderatör
Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 34 Yer : dısco İş / Hobiler : tektonikdance Ruh Haliniz : ... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Ruh Hali : Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Ve Insan...NTV'de yayınlanan programın huzurlu müziği A.R. Rahman Mumbai Theme C.tesi Şub. 23, 2008 12:08 am | |
| | |
|