..:Bizim Forum:..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:Bizim Forum:..

www.bizim.forumotion.com cEvrEnİzdEkilErE hAberDar EdiNiz !!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Userbarlar.comUserbarlar.com  

Ve Insan...NTV'de yayınlanan programın huzurlu müziği A.R. Rahman Mumbai Theme

2 posters
YazarMesaj
avrupali_
Banned!!!
Banned!!!
avrupali_

Erkek
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar

Ve Insan...NTV'de yayınlanan programın huzurlu müziği A.R. Rahman Mumbai Theme Empty
MesajKonu: Ve Insan...NTV'de yayınlanan programın huzurlu müziği A.R. Rahman Mumbai Theme   Ve Insan...NTV'de yayınlanan programın huzurlu müziği A.R. Rahman Mumbai Theme Icon_minitimeSalı Şub. 19, 2008 4:25 am

Arkadaşlar, NTV'de yayınlanan Ve İnsan adlı programı bilirsiniz. Bilmeseniz bile TV'ye bakan arkadaşlara NTV'de denk gelmiş o fotoğrafların güzelliği bu insanın ruhunu okşayan melodisi hafızalara kazınmıştır. Uzun süredir aradım şarkıyı ve buldum. Gecenin bu köründe de burada paylaşmak istedim. Alttaki hikayeyi okumanız, MP3'ü indirmeniz ve fotoğraflara göz atmanız kafidir. Geçmiş bayramınız geç de olsa (eve yeni geldik tabe) mübarek olsun. Oğuz Haksever'e de böyle bir program hazırladığı, yaptığı, inanılmaz sesi ile ve bu şarkı ile fotoğraflara eşlik ettiği için tşekkürler. O bizi buradan duymayacak olsada.

Ve MP3 : ))))
http://rapidshare.com/files/62843174/06_-_A.r._Rahman_-_Mumbai_Theme_Tune.mp3.html

Şarkının söyleyeni A.R. Rahman. Kız kardeşinin geçirdigi ağır hastalık dolayısıyla ümidi kesmişken bir Müslümanun hayır duasu sonucu mucizevi bir şekilde iyileserek tüm ailesini sevindirmis ve ailecek müslüman olmus, "A.S. Dileep Kumar" olan gerçek adini adini da "Allah Rakka Rahman" olarak değiştirmiştir...
Ve Insan...NTV'de yayınlanan programın huzurlu müziği A.R. Rahman Mumbai Theme 251397

Ve Insan...NTV'de yayınlanan programın huzurlu müziği A.R. Rahman Mumbai Theme 251396

Huzur verici, iç burkan, içi ısıtan... Duygu seli bir parça... Ben daha fazla bir şey diyemiyorum arkadaşlar. Lütfen indiriniz, indirtiniz.
tektonikdance_
Moderatör
Moderatör
tektonikdance_

Erkek
Yer : dısco
İş / Hobiler : tektonikdance
Ruh Haliniz : ...
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz
Ruh Hali : Ve Insan...NTV'de yayınlanan programın huzurlu müziği A.R. Rahman Mumbai Theme Cilgin10

Ve Insan...NTV'de yayınlanan programın huzurlu müziği A.R. Rahman Mumbai Theme Empty
MesajKonu: Geri: Ve Insan...NTV'de yayınlanan programın huzurlu müziği A.R. Rahman Mumbai Theme   Ve Insan...NTV'de yayınlanan programın huzurlu müziği A.R. Rahman Mumbai Theme Icon_minitimeC.tesi Şub. 23, 2008 12:08 am

tşkler..

Ve Insan...NTV'de yayınlanan programın huzurlu müziği A.R. Rahman Mumbai Theme
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» En NEFRET ettiginiz insan kim??__??