..:Bizim Forum:.. www.bizim.forumotion.com cEvrEnİzdEkilErE hAberDar EdiNiz !!! |
|
| Sanal Aşk hakkında düşündüklerimiz..? | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Sanal Aşk hakkında düşündüklerimiz..? Perş. Şub. 14, 2008 8:34 pm | |
| sadece yazılarına aşık olmak birazdan fazla saçma ama hayal ettiğin bir tip vardır ve hep o olduğunu hissedersiniz ve bence cok temiz bir sey en azından onunla konusmanın dışında birşey düşünmüyorsun garip ama sacma oldugunu biliyorum... | |
| | | airbase Paylaşımcı Üye
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 33 Yer : Avrupa- İş / Hobiler : Futébol Ruh Haliniz : **düşünceli, Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Everyone Wants the Truth....Until They Find It Kayıt tarihi : 06/12/07
| Konu: Geri: Sanal Aşk hakkında düşündüklerimiz..? C.tesi Şub. 16, 2008 12:18 am | |
| adı üzerinde hayal......bu sadece hayalde ya da filmlerde olur o zaman....
hem senin hayalindeki kızın chat ortamlarda bulunmasını ister miydin?
söze gerek yok.....genellemede sanal aşka inanan çok,ama şu da bir gerçek ki bütün genellemeler yanlıştır.
ben de sevmem sanal aşkı.benden hoşlandığını söyleyen bi kız olmuştu arkadaşımın kuzeni sadece msn üzerinden.hoşlanmıyordum,kızı sadece birkaç kez webcamde görebilidm.insan gerçekten istediği ilgiyi alamıyor,hiçbir zaman orjinalinin yerini tutamaz... | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sanal Aşk hakkında düşündüklerimiz..? C.tesi Şub. 16, 2008 9:53 pm | |
| Sanal aşk gerçekten saçmalık..Kız resim yolladı diyelim JPG. formatına mı aşık olucan BMP formatına yoksa GiF'e mi?çevremde var sanal aşıklar, komik geliyo bana, utanmasalar monitöre sarılcaklar "aşkıııım" diye nesse boşver hayatları msn olmuş zaten |
| | | mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Sanal Aşk hakkında düşündüklerimiz..? Paz Mart 09, 2008 5:47 pm | |
| ya tamam yazdıklarına aşık olabilirsin yada buna aşk denmemeli hayranlık yazdıklarına hayran olursun ama kafanda oluşturduğun karaktere aşık olursun ve bunları bir bütün olarak düşünürsün ama gerçekle yüzleştiğinde insanı çok mutlu edebileceğini sanmıyorum sanal ortam sonuçta gerçekte herşey bambaşkaysa büyük hayal kırıklıkları yaratır.
uzak durmakta fayda var bence | |
| | | avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Sanal Aşk hakkında düşündüklerimiz..? Ptsi Mart 10, 2008 8:31 pm | |
| | |
| | | AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: Sanal Aşk hakkında düşündüklerimiz..? Perş. Mart 13, 2008 10:38 am | |
| Ask:sanal degildir oyuzden sanal ask diye bisi yoktur.o sadece aliskanliktir,daha yakin bir arkadaslik.ve buna ask deyebilmek cok sacmadir bence.... | |
| | | avrupali_ Banned!!!
| Konu: Geri: Sanal Aşk hakkında düşündüklerimiz..? Perş. Mart 13, 2008 7:37 pm | |
| | |
| | | | Sanal Aşk hakkında düşündüklerimiz..? | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|