..:Bizim Forum:..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:Bizim Forum:..

www.bizim.forumotion.com cEvrEnİzdEkilErE hAberDar EdiNiz !!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Userbarlar.comUserbarlar.com  

Vista terfisinde geri adım

YazarMesaj
avrupali_
Banned!!!
Banned!!!
avrupali_

Erkek
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar

Vista terfisinde geri adım Empty
MesajKonu: Vista terfisinde geri adım   Vista terfisinde geri adım Icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2008 6:48 pm

Microsoft, Vista kullanıcıların, işletim sistemlerini Vista'nın daha üst sürümüne yükseltmesi için başlattığı online ürün anahtarı uygulamasına son veriyor.

Microsoft, Vista'nın üst sürümlerine daha kolay terfi edilmesi amacı ile başlattığı Windows Anytime Upgrade uygulamasına son veriyor. Şirketin, Vista sürümlerini tek bir DVD ile kullanıcıya sunduğu ve kullanıcın işletim sistemini terfi ettirmek istediğinde, online olarak ürün anahtarı satın alabildiği model sonlandırılıyor.

Microsoft, modelin sonlandırılmasını, kullanıcılardan gelen istek üzerine gerçekleştirdiğini belirtirken; 20 Şubat itibari ile Windows Anytime Upgrade paketinin Microsoft satış noktaları ya da posta yolu ile alınabileceğini belirtti. Ürün paketinde, Vista DVD'si ve terfi edilen sürümün ürün anahtarı yer alacak.

İşletim sistemi terfisinde geleneksel modele dönülmesi ile kullanıcıların, orijinal Vista DVD'sini kaybetme endişesinden de kurtulacağı da değişimin nedenlerinden biri olarak gösreriliyor.

Vista terfisinde geri adım 0802_anytimevistahi

Vista terfisinde geri adım
1 sayfadaki 1 sayfası