avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Vista terfisinde geri adım C.tesi Şub. 09, 2008 6:48 pm | |
| Microsoft, Vista kullanıcıların, işletim sistemlerini Vista'nın daha üst sürümüne yükseltmesi için başlattığı online ürün anahtarı uygulamasına son veriyor. Microsoft, Vista'nın üst sürümlerine daha kolay terfi edilmesi amacı ile başlattığı Windows Anytime Upgrade uygulamasına son veriyor. Şirketin, Vista sürümlerini tek bir DVD ile kullanıcıya sunduğu ve kullanıcın işletim sistemini terfi ettirmek istediğinde, online olarak ürün anahtarı satın alabildiği model sonlandırılıyor. Microsoft, modelin sonlandırılmasını, kullanıcılardan gelen istek üzerine gerçekleştirdiğini belirtirken; 20 Şubat itibari ile Windows Anytime Upgrade paketinin Microsoft satış noktaları ya da posta yolu ile alınabileceğini belirtti. Ürün paketinde, Vista DVD'si ve terfi edilen sürümün ürün anahtarı yer alacak. İşletim sistemi terfisinde geleneksel modele dönülmesi ile kullanıcıların, orijinal Vista DVD'sini kaybetme endişesinden de kurtulacağı da değişimin nedenlerinden biri olarak gösreriliyor. | |
|