..:Bizim Forum:..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:Bizim Forum:..

www.bizim.forumotion.com cEvrEnİzdEkilErE hAberDar EdiNiz !!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Userbarlar.comUserbarlar.com  

Temelden Fıkralar

3 posters
YazarMesaj
avrupali_
Banned!!!
Banned!!!
avrupali_

Erkek
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar

Temelden Fıkralar Empty
MesajKonu: Temelden Fıkralar   Temelden Fıkralar Icon_minitimeÇarş. Ara. 05, 2007 8:36 pm

Görüşemiruk

Temel kahvehaneye girer ve bir kösede idris'i görür. idris çok üzgündür. Temel yaklasir ve sorar. -Hayrola idris neyin var. idris -Hiç sorma Temel bizim fatma ile hiç görüsemiruk -ondan kolay ne var der Temel -Nasil yani? -Al tüfegi git ormana bi el ates et Fatma'ya da söyle tüfegin sesine dogru gelsin. Bu fikir ,idris'in aklina yatar. Bir süre Temel idrisi çok mutlu görür. Bir kaç ay sonra Temel idris'i kahvehanede çok üzgün vaziyette bulur. -Hayrola idris gene ne oldu? diye sorar. idris - hiç sorma der av mevsimi basladi bizim Fatma orospi oldu der.

Küsüz

Temel WC de isini görür ve ellerini yikarken elleri cebinde bir adam gelir temele der: ya kardes rica etsem fermuari indirirmisin? temel adamin özürlü oldugunu düsünür ve indireyim bari der. indirir.... adam : kardes bizim oglanida çikarirmisin ? der, temel adamin haline acir ve çirayim bari der, adam : kardes birde isettiriver diyince temel sinirlenir fakat özürlü oldugunu düsününce adamin haline acir... isettirir. adam : birader birde yerine koyuver der. temel : bir iyilik yaptin devamini getireyim der ve yerine koyup fermuari çeker. adam bir güzel ooohhh çeker ve ellerini yikar. temel : lan pust ellerin saglamdida neden bana isettirdin der adam : ya birader,dün aksam beni rezil etti,küsüz konusmuyoruz der

Kepek Ekmeği
Temel 70 yaşında, kahvede oturuyor. yanında da en yakın arkadaşı 75lik idris.
Tavlanın en heyecanlı yerinde birisi koşa koşa kahveye girer ve:
- "Mujdemi isterim Idris dede, bir oğlun oldu" der.
Temel şaşkın, sorar:
- "Uşağım, habu isin sırrı nedur?"
Idris:
- "Kepek ekmeği" deyip alelacele oğlunu görmek için evin yolunu tutar.
Temel de doğru fırına gider Temel fırına giriyor, tezgahtar kıza:
- "Hemen bana 30 kepek ekmeği" diyor.
Kız da:
- "Aman beyefendi, bu kadar ekmeği napacaksınız, yarına kaskatı olur" der.
Temel de:
- "Ula bu nasıl istir, herkes bilir de bi ben bilmiymişim

Temel Amerikada
Temel ile idris yıllar önce bir dünya turuna çıkarlar .Asya, Avrupa derken Amerikaya varırlar gezerken kızıldereliler ikisinin etrafını sarar temel der, dur ben saz çalayım bunlar saza yabancıdır belki korkar kaçarlar, temel başlar sazı çalmaya dediği gibi olur ve kızıldereliler sazın sesini duyunca kaçarlar idris de der ula temel bu kızıldereliler sazın sesini duyunca kaçtı buranın adı TEKSAZ olsun tamam der temel yollarına devam ederler yol sırasında tekrar kızıldereliler çıkar karşılarına temel hemen başlar sazı çalmaya kızıldereliler sazın sesini duyunca kızarlar idris der temel ben bi gaz çıkarayım kokuya dayanamaz kaçarlar der ve gaz çıkarır kızıldereliler kokuyu duyunca kaçarlar temelde der ula idris buranın adıda LAZVEGAZ olsun yollarına devam ederler derken gene kızıldereliler sarar etraflarını temel hemen saz çalmaya başlar kızıldereliler iyice kızarlar temele, sazı elinden alır arkasına monta ederler idris bu durumdan sonra der ula temel buranın adıda ARKANSAZ olsun....

Tanımışlar

Temel ile dursun birgün bnka soymaya karar verirler bankayı soyduktan sonra hızla olay mahalinden uzaklaşırken polis arkalarından durun lan o.. çocukları der dursun da temele sen kaç temel beni tanıdılar der. .

Senin olsun

Temel ile Dursun haftasonu tatilinde baliga gitmeye karar verirler. Cuma aksami yola çikarlar. Sabahin ilk isiklari ile oltalari atarlar. Bir iki saat geçer balik yok, öglen olur balik yok aksama kadar bir tek balik tutamazlar. Pazar sabah yine gün agirirken oltalari atarlar. Öglen olur yine balik yok iyice sikilirlar ama inatla beklerler en sonunda aksama dogru dönmeye karar verirler. Tam toparlanicakken ikisinin de oltasi hareketlenir. Sevinç ve heyecanla makaralari sarmaya baslarlar fakat ikiside ayni baligi yakalamistir. Temel çeker gelmez Dursun çeker gelmez balik ikisinin oltasi arasinda kalmistir. Temel baligi ben tuttum der Dursun ben tuttum der. Anlasamazlar en sonunda Temel in aklina bir fikir gelir. Dursun a der ki biz birbirimizi mikelim kim daha çok bagirtirsa balik onun olsun. Dursun kabul eder. Temel önce ben mikecem der. Temel geçer dursunun arkasina sokar Dursun da ses yok Temel iyice zorlar Dursun gikini bile çikarmaz. Temel son bir hamleyle köküne kadar sokar Dursun yine hiç ses çikarmaz. Dursun sira bende der Temel e dön arkani. Temel: -Al ulan paluk senin olsun istemeyrum

Dökmeyin

Temel'le Fadime Istanbul'un geckondu semtlerinden birinde,tek odasi olan bir evde bes çocuklari ile beraber yasamaktaymis.Temel son derec azgin bir adammis.Bir gün yine azgin oldugu bir aksam karisi ile beraber olmak istemis.Fadime'ye "aksam yemeginde üzerine yogurt dök,seninle beraber temizlemeye gelirim,orada beraber oluruz demis.Aksam olmus,hep beraber yemek yerlerken Fadime yogurdu üzerine dökmüs."Usaklar demis ben temizlemek üzere banyoya cidiyorum siz yemeginizi yiyun."tabi arkasindan da temel yardim etme bahanesiyle banyoya girmis ve kapiyi kapatmis. Aradan 5 dakika,10 dakika,15 dakika,20 dakika,25 dakika derken tam yarim saat geçmis.Çocuklarin en büyügü daynamyip sofradan kalkmis ve banyo deliginden bakmis.Temel'le Fadime atesli bir sekilde al gülüm ver gülüm diyerek sevisiyorlarmis.Çocuk büyük bir telasla yemek sofrasina geri dönmüs,kardeslerini toplayip "yemeginizi yerken sakin yogurdu üzerinize dökmeyin, babam yogurdu üzerine dökeni çok fena s..iyor..."demis

Medya herşeyi Büyütüyoo

Temel bir gün hamama gitmeye karar vermis gittiginde bakmiski pestemali yok.aman bosver demis kendi kendine ve münasip yerlerine gazete ileörtüvermis onu gören kisi sormus ula temel herkes pestemal örter iken sen miye gazete örtüverdin? temeldeyapistitrmis cevabi: MEDYA HERSEYI BÜYÜTÜYO DAAA

Başım ağrıyo dee

Temel'le Fadime gezerlerken birkaç adam bunlara saldirir.Temel'i agaca baglayip Fadime'yi baslarlar soymaya.Fadime bagirir:'Temel bunlar galiba beni si....' Temel: 'Basim agriyo de basim agriyo dee

Bir iki üç

Askeri hastanede yatan Temel ve arkadaslarinin aletleri kopmus. Sebebini soranlara Temel anlatiyor:''El pompasu talimu yapayduk, pimi çektuktan sonra ona kadar sayup atmamiz emredildi, piz de parmaklarumuzla saymaya pasladuk, pir, içi, uç, tört, pes, öpür ele geçmek içun pompalaru apus arasina koyalim tedük, alti, yeti, seçiz, tokuz... bumm!
tektonikdance_
Moderatör
Moderatör
tektonikdance_

Erkek
Yer : dısco
İş / Hobiler : tektonikdance
Ruh Haliniz : ...
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz
Ruh Hali : Temelden Fıkralar Cilgin10

Temelden Fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: Temelden Fıkralar   Temelden Fıkralar Icon_minitimeSalı Ocak 15, 2008 11:29 pm

tşkler
omertxs
Hayalet Üye
Hayalet Üye
omertxs

Erkek
Yer : bursa
İş / Hobiler : öğrenci/tribün
Ruh Haliniz : asabi
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz

Temelden Fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: Temelden Fıkralar   Temelden Fıkralar Icon_minitimePaz Şub. 17, 2008 9:28 pm

fıkrada temeli tek geçerim :D:

Temelden Fıkralar
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-