|
| En RoManTiK şİİrLEr... aRşİVi----- | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: En RoManTiK şİİrLEr... aRşİVi----- Perş. Şub. 07, 2008 7:38 pm | |
| Bana Şimdi Sus Deme
Bana şimdi sus deme, Kaç zaman içime attım seni. Yalandan gülerken yüzüm, Gizliden gözyaşıma kattım seni. Bana şimdi sus deme, Görmek istemiyorsan kapat gözlerini, Kanıyorum; çare olmadığın gibi, Vurma bir de acı sözlerini. Gün gelir sevdam nefretim olursa, Sınırlar tutamaz isyanımı. Bilinmezi yol bilirim, Yakar giderim sol yanımı. Bana şimdi sus deme, Sustukça çığlıklarım çığ olacak, Gökyüzü dar gelecek sesime, Bana şimdi sus deme, Gün gelir elbet unuturum seni, O gün ne sen kalırsın bende, Ne de ben kalırım bu bedende, Ama ne olur gülüm, Bana şimdi sus deme.
En son tarafından Perş. Şub. 07, 2008 7:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: En RoManTiK şİİrLEr... aRşİVi----- Perş. Şub. 07, 2008 7:39 pm | |
| Bir Anlamı Var Bu Hayatın
Mademki yaşamak zorundasın, Sende zorluk çıkaracaksın hayata. Mesela bir gün uçacaksın mutluluktan, Bir gün kahrolacaksın acı çekmekten. Öfkeni silah yaparak korkusuzca yürüyeceksin Halden anlamayanların üzerine. Severek Kerem misali öldüğün gibi Kavga ederek ölmesini de bileceksin. Ve öğreneceksin atalarından, Kahramanca savaşmasını ve insanca yaşatmasını. Yine de gülmesini dünyanın her yıkılmasından sonra, En çok da sevmesini bileceksin. Yelkenin yönünü açık denizlere ayarlamayı, Koşmayı her ümidin peşinden bileceksin. Dostunun sıcaklığını duyacaksın Bir bardak çay tadında. Keyif alacaksın, Güneşin üzerinde gezinmesinden. Yine de unutmayacaksın; Her günün umuda battığını, Her güneşin ümitle doğduğunu… | |
| Konu: Geri: En RoManTiK şİİrLEr... aRşİVi----- Perş. Şub. 07, 2008 7:40 pm | |
| Olmadı Sevdiğim
Olmadı sevdiğim olmadı Bu son gidişin olmadı Aklımdan geçmezdi böyle olacağı Arkandan göz yaşı dökeceğimi bilmezdim
Oysa seni unutmaya yeminler ettmiştim Hesaplarımın tutmayacağını bilemedim Olmadı sevdiğim olmadı Seni unutamadım
Silemedim hayatımdan seni Kalbimden söküp atamadım hayalini Olmadı sevdiğim olmadı Bu asi yürek unutamadı seni | |
| Konu: Geri: En RoManTiK şİİrLEr... aRşİVi----- Perş. Şub. 07, 2008 7:41 pm | |
| Kıyamam Sana
Sevsen de , hadi git ne olur Yağmurlarda üşümeni istemem gülüm. Kıyamam sana , bilirsin. Senin gözlerine yağmurlarım inmesin. Kara bulutlarım yüreğini incitmesin. Ben yağmurlarda yaşamaya alışkınım. Sen güneşli sabahlara uyanmaya layıksın gülüm. Hadi koş ne olur aydınlık sabahlara..
Kıyamam sana bilirsin, Dokunma seni seven yüreğime. Dikenimle kanamasın narin ellerin, Acılarımla yanmasın yüregin. Daha fazla ağlamadan gözlerin, Hadi git ne olur. Sen, baharların kınalı çiceği, Ben, karlı dağların yaralı dikeni. Ben acılarla yaşamaya alışkınım. Sen ise baharlara layıksın gülüm. Hadi koş kırlara, mevsim baharlara
Her sabah, Sen gözlerinle baharlara uyanırsın. Ben ise karakışlara... Kıyamam sana, bilirsin. Karakışlarda üşümesin ellerin Ayazlarım üşütmesin yüreğini. Seni ölümüne sevsem de Hadi gine olur git. Ben karakışlarda yaşamaya alışkınım. Baharlarına hazanlarım erişmeden Hadi koş kınalı saçlarınla Güneş huylu yetimlerin pembe düşlerine...
Su, hiç ateşi ağlatabilir mi ? Yağmur, hic güneşi ıslatabilir mi ? Hadi git ne olur. Durma daha fazla karanlıklarımda. Hadi koş ne olur güneşli sabahlara. Mutluluklar sadece sana yakışır gülüm. Merak etme sen beni, Baharın koynunda gülümsüyorsan, Gülüşünle ayazlarda ısınırım ben... | |
| Konu: Geri: En RoManTiK şİİrLEr... aRşİVi----- Perş. Şub. 07, 2008 7:42 pm | |
| Bu Aşk Ölümü Haketti
Sarhoş olana kadar içeceğim. İçimdeki bu aşkı öldüreceğim. Kadehler sıralanacak belki, Olsun sıralansın. İçimdeki aşk ölsün yeterki. Bu aşk ölümü haketti. O kadar kovdum gitmedi. Beni bir türlü terketmedi. Sen olmazsan sevdiğim, Neye yarar aşk. Ey aşk ne verdin bana, Üzüntüden elemden başka. Bir gün mutlu iki gün mutsuz Yeter aşk git artık yoluna Kalbime girdin sevdiğimi aldın ben den Onsuz yaşanılır mı bu hayatta Seni ne yapayım ben Sevdiğim benimle olmazsa Artık bizi yalnız bırak. İstemiyorum seni git sonsuzluğa Benide bırak artık sevdiğimle başbaşa. | |
| Konu: Geri: En RoManTiK şİİrLEr... aRşİVi----- Perş. Şub. 07, 2008 7:43 pm | |
| Her Sabah Gözlerinle Ölüyorum
İsyanımdır bulutlar. Dökülen yapraklar sonbaharda, Gözyaşlarımdır. Yarım yutkunuşlarımı eklesem uç uca Sana yol olur Gül Yüzlüm Zaman gülüşlerini fışkırtıyor Yüreğimdeki volkanlardan Etrafım beyaz güllerle doluyor. Yine olsan ya yanımda, hadi Hadi; gel, gel, gel ve gel... Ne olur gel... Titremeye başlıyor Seni düşününce Kalbim Yanımda olmayınca. Kalbimdeki hançerinden sızan zehirin Kanımla birleşip Gözyaşlarımla sevişiyor. Ellerimde Kokuna rastşıyor, parmak uçlarımda Son kez parmak uçlarıma dokunmuştun Parmak uçlarınla.
Her sabah gözlerin tutuluyor Gözlerimle güneşin arasında. Karanlığa boğuluyorum, nefes alamıyorum. Her sabah gözlerinle ölüyorum. | |
| Konu: Geri: En RoManTiK şİİrLEr... aRşİVi----- Perş. Şub. 07, 2008 7:44 pm | |
| Seninle, birgün ya bir dar sokakta, Ya da,anıları yaşattığım kumsalda Karşılaşacağım... Benim elimde,hiç düşürmediğim sigaram Seninkinde ise, yine bir rakı kadehi... Yine, gözlerimiz çakışacak aynı noktada Ve gözyaşlarına boğulacağım... Ama,seni hep vefasız biri olarak hatırlayacağım...
Yine konuşmayacaksın... Ve ben yine ağlayacağım... Beni,o güzel bakışların bile susturamayacak. Öyle ,öyle duracağım karşında Ve sana bakmaya doyunca gideceğim... Ardıma bile bakmayacağım... Seni hep, yalancı biri olarak hatırlayacağım... | |
| | | tektonikdance_ Moderatör
Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 34 Yer : dısco İş / Hobiler : tektonikdance Ruh Haliniz : ... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Ruh Hali : Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: En RoManTiK şİİrLEr... aRşİVi----- C.tesi Şub. 09, 2008 12:19 pm | |
| | |
| | | Dußl_4si BizimForum'cuya Yakın
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 32 Yer : ßurs4 İş / Hobiler : müzik dinlemek.......+......gezmek..!!! Ruh Haliniz : bunalım :S:(:S Bu Kullanıcının Özlü Sözü : 2 damla göz yaşıyla hayat bitmez Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: En RoManTiK şİİrLEr... aRşİVi----- Paz Mart 30, 2008 7:42 pm | |
| | |
| | | AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: En RoManTiK şİİrLEr... aRşİVi----- Paz Mart 30, 2008 8:00 pm | |
| hepsi birbirinden gzl eline saglik | |
| Konu: Geri: En RoManTiK şİİrLEr... aRşİVi----- Ptsi Mart 31, 2008 10:05 pm | |
| belki durup dururken yanına gelince söylediklerimi anlamsız buldun
oysa vakit yoktu ama sen haklıydın çünkü böyle şeyler aceleye gelmezdi
yalandan da olsa, ne güzel güldün o akşam bana
belki tanışmak zor iyi anlaşmak zor peki görüşmek çok mu kolaydı ?
çok kısa bir zamanda belki biraz da zorla bence gayet iyi de anlaştık
yalandan da olsa, | |
| | | mypc BizimForum Sevdalısı
Mesaj Sayısı : 1075 Yaş : 33 Yer : 11-f den İş / Hobiler : öryenciii Ruh Haliniz : mutlu--süperiiim--biri beni durdursuuuunn Bu Kullanıcının Özlü Sözü : çatlak olabilirim belki hafiften,sallanıyorsam işte bu yüzden,senden bi açıklama gelmeden,kırılmam biliyorum Ruh Hali : Hangi Takımlısınız : Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: En RoManTiK şİİrLEr... aRşİVi----- Çarş. Mayıs 07, 2008 1:34 pm | |
| yukardaki şarkının bir yerinde
bana bir söz verdin yine gelirim dedin gelmesende ben yine beklerdim
sana bir şarkı yazdım belki söylersin diye beni hiç unutmamanı istedim
bu sözlerde geçiyor ama nette hiç bi sitede verilmemiş | |
| | | | En RoManTiK şİİrLEr... aRşİVi----- | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |