avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Yüreğimden siLemedim iSMiNi...!!! Perş. Şub. 07, 2008 7:35 pm | |
| GözLerim yüreğinin ufkuna daLmış... Yüreğim ise gözLerinin...
ÇaresizLiğimdendir vazgeçişim Sevdana böyLesine muhtaçken kaLbim SensizLiktendir umudumu yitirişim...
ßir çığ gibi yüreğime düştü hasretin... GeLişi oLmayan gidişLere gebe kaLsada kaLbim ßitti diye üzüLmez,yaşandı diye sevinirim...
Dünyamı karartsada gidişin Hep mavi kaLdı sana sana oLan sevgim YokLuğuna,yoksuLLuğuma inat SenLi hayaLLer yetiştirdim...
An geLdi unutmak istedim! Resmini imha etsede eLLerim Seni siLemediki gözLerim...
NasıL derinden sevdiysem seni Yüreğimden siLemedim iSMiNi...!!! | |
|
tektonikdance_ Moderatör
Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 34 Yer : dısco İş / Hobiler : tektonikdance Ruh Haliniz : ... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Ruh Hali : Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Yüreğimden siLemedim iSMiNi...!!! C.tesi Şub. 09, 2008 12:20 pm | |
| | |
|
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: Yüreğimden siLemedim iSMiNi...!!! C.tesi Mart 15, 2008 3:42 pm | |
| | |
|