..:Bizim Forum:..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:Bizim Forum:..

www.bizim.forumotion.com cEvrEnİzdEkilErE hAberDar EdiNiz !!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Userbarlar.comUserbarlar.com  

Tarihi uyanıklar Savaşı [birleştirildi]

YazarMesaj
avrupali_
Banned!!!
Banned!!!
avrupali_

Erkek
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar

Tarihi uyanıklar Savaşı [birleştirildi] Empty
MesajKonu: Tarihi uyanıklar Savaşı [birleştirildi]   Tarihi uyanıklar Savaşı [birleştirildi] Icon_minitimeÇarş. Ara. 05, 2007 8:29 pm

Lazlarla Kayserililer savaş başlatmışlar her iki tarafta yatmış siperlerine birbirlerine habire kurşun sıkıyorlar ama kimse kimseyi vuramıyormuş..

Kayserililerden biri "-Biz bunları böyle öldüremeyiz.Bakın ben şimdi bağıracağım sonra siz ateş etmeye başlayacaksınız."demiş.

Kayserili siperden seslenmiş "-Ula arağızda Temel varmiduuur.Adı Temel olanlar ayağa kalksıııın.!"

Lazların çoğu ayağa kalkmış bu sırada kayserililer vermiş kurşunu öldürmüşler hepsini.

Aynı kayserili silahlar susunca tekrar bağırmış"- Ula arağızda Tursin varmiduuur.Adı Tursin olanlar ayağa kalksıııııın.!"

Lazların yine bir çoğu ayağa kalkmış kayserililer vermişler kurşunu öldürmüşler onlarıda.

Kayserili bu kez "-Ula arağızda cemal varmiduuuur.Adı cemal olanlar ayağa kalksıııın."Diye bağırmış

Yine lazlar hep ayakta kayserililer vermiş kurşunu onlarıda öldürmüşler.

Lazlar bakmış papuç pahalı,bir kaç kişi kalmışlar hepsi hepsi.Ünlü ama pek ismi fıkralarda duyulmamış laz büyüklerinden Davut GÜLOĞLU demiş ki öteki lazlara "-Bakın ben biraz sonra bağıracağım sonra ne kurşunuğuz varsa hepsini sıkacaksunuz ki bu savaşı kazanalım".
Lazlar "-Tamam." demişler.

Davut avazı çıktığı kadar bağırmış kayserililere
"-Ula ha burda bi pir milyon lira buldum ha pu kimminduuuuur.!"

Bütün kayserililer ayağa kalkmışlar "-Benim benim"diye bağırırken lazlar vermişler yangını üsütne kayserililerin hepsini öldürmüşler.

Tarihi uyanıklar Savaşı [birleştirildi]
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Osmanli Tarihi Kronolojisi