..:Bizim Forum:..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:Bizim Forum:..

www.bizim.forumotion.com cEvrEnİzdEkilErE hAberDar EdiNiz !!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Userbarlar.comUserbarlar.com  

Acemi şoför

3 posters
YazarMesaj
avrupali_
Banned!!!
Banned!!!
avrupali_

Erkek
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar

Acemi şoför Empty
MesajKonu: Acemi şoför   Acemi şoför Icon_minitimeÇarş. Ara. 05, 2007 8:26 pm

TEMEL ehliyet sınavında kan ter içinde araba sürüyormuş. Hocasına dönüp; "Hocam bu yayalara çok gıcık oluyorum. Ne zaman araba sürmeye başlasam önümden bir oraya, bir buraya koşuşturup dururlar" demiş.

Kurs öğretmeni:

"Sakin ol Temel, sen önce şu kaldırımdan aşağı in, onlar o zaman koşuşturmazlar."

Eczacı ve delikanlı

PARİS’te bir eczaneye giren delikanlı, eczacı bayanı görünce geri dönmeye davrandıysa da genç bayanın; "Ne istediniz?" sorusu üzerine durmak zorunda kaldı.

Delikanlı, bayana "Eczacı beyle görüşecektim" der. Bayan ise "Eczanenin sahibi benim. İki de bayan ortağım var. Ne istediğinizi bize söyleyebilirsiniz" deyince delikanlı kızarıp bozararak; "Son günlerde bana bir şeyler oldu. Kadınlar beni çok tahrik ediyor. Üç beş kadın bile yetmiyor. Bunun için bana acaba ne verebilirsiniz?" deyince eczacı bayan; "Bir dakika, içerdeki arkadaşlarımla konuşayım" der ve içeri odaya girer. Arkadaşlarından fikir alıp geri dönünce delikanlıya derdi konusunda çareyi söyler;

"Size ayda sekiz bin Euro verebiliriz. Bizim evde kalırsınız, yiyip içmek de bizden..."

çorba kepçesi nerde

Hasan annesini akşam yemeğine davet etmiş. Yemek sırasında anne hep Hasan'ın ev arkadaşının ne kadar çekici olduğunu düşünmeden edememiş. Yemek boyunca oğluyla kız arasında neler olduğu konusunda meraktan çıldırıyormuş. Bunu farkeden Hasan

"Anneciğim Ayşe ile aramızda inan hiçbir şey yok. Biz sadece ev arkadaşıyız" demiş.

Bir hafta kadar sonra Ayşe Hasan'a sormuş:

"Annenin yemeğe geldiği geceden beri çorba kepçesini bir türlü bulamıyorum. Nerde olduğu konusunda bir fikrin var mı?, Sence annen almış olabilir mi?"

Hasan cevap vermiş:

"Aldığını sanmıyorum ama bir e-mail gönderip ona sorayım" ve annesine şöyle yazmış:
"Anneciğim, sana aldın demiyorum, almadın da demiyorum ama gerçek şu ki bize yemeğe geldiğinden beri çorba kepçesi kayıp"

Bir kaç saat sonra annesinden şöyle bir e-mail gelmiş:

"Sevgili oğlum, sana Ayşe ile yatıyorsun yada yatmıyorsun demiyorum. Ama gerçek şu ki eğer o kendi yatağında uyuyor olsaydı şimdiye kadar çorba kepçesini çoktan bulmuş olmalıydı."
omertxs
Hayalet Üye
Hayalet Üye
omertxs

Erkek
Yer : bursa
İş / Hobiler : öğrenci/tribün
Ruh Haliniz : asabi
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz

Acemi şoför Empty
MesajKonu: Geri: Acemi şoför   Acemi şoför Icon_minitimePaz Şub. 17, 2008 9:30 pm

aqa bu sen olmuyasın :D:
DeathWish
BizimForum Sevdalısı
BizimForum Sevdalısı
DeathWish

Kadın
Yer : ..................................
İş / Hobiler : BoşVerdimBen.............
Ruh Haliniz : ÖlümüBekliyor...
Bu Kullanıcının Özlü Sözü : SeninSuçunYokHayat BenZatenBuraya SanaElvedaDemeyeGeldim!.. DeathWish=>ÖlümArzusu
Ruh Hali : Acemi şoför Psikop10
Hangi Takımlısınız : Acemi şoför D1e2ee3fede4072d5e25570324a07802

Acemi şoför Empty
MesajKonu: Geri: Acemi şoför   Acemi şoför Icon_minitimeCuma Şub. 22, 2008 11:32 pm

ohooo neler duyuyorum :haha:

Acemi şoför
1 sayfadaki 1 sayfası