avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Hayat sana sözüm yok Paz Ocak 27, 2008 8:00 pm | |
| Hayat sana sözüm yok, Kalbime çekemeyecegi acilari verdin.. Defalarca unut deyip, hatiralari önüme serdin.. Ben kaçtikça, bulup beni benden ettin..
Ölümle yasam arasindaki ince çiziyi gösterdin.. Yasarsan seversin, Seversen ölürsün dedin.. Bir kere ölmeme ise izin vermedin.. Sevdirip, defalarca öldürdün..
Hayat sana sözüm yok, Derdinden derbeder oldum.. Sag gösterip, sol vurdun.. Elime gül verip, sonra soldurdun..
Dikenleriyle seversen gülü, oda seni sever dedin Elime batip, canimi acitacagini söylemedin.. Yaralari sarmam için merhem bile vermedin.. Ask’in merhametsizligini böyle ögrettin..
Hayat sana sözüm yok, Göçebe kuslar gibi, ordan oraya savurdun.. Yolcu misali, ask yoluna koydun.. Ben kaçtikça, gelip beni buldun.. Hayat Artik Sana Sözüm Yok!!
alıntı | |
|
tektonikdance_ Moderatör
Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 34 Yer : dısco İş / Hobiler : tektonikdance Ruh Haliniz : ... Bu Kullanıcının Özlü Sözü : Lütfen Doldurunuz Ruh Hali : Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: Hayat sana sözüm yok Salı Ocak 29, 2008 1:45 pm | |
| | |
|
AyTisH BF Master
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 33 Yer : bulgaristan İş / Hobiler : okuyorum/muzik dinlemeye bayiliorum Ruh Haliniz : super Bu Kullanıcının Özlü Sözü : umut etmek hic yoktan iyidir Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: Geri: Hayat sana sözüm yok C.tesi Mart 15, 2008 3:59 pm | |
| hayata benimde sozum yok.coook gzl bi siirr.. | |
|
avrupali_ Banned!!!
Mesaj Sayısı : 3255 Yaş : 34 Bu Kullanıcının Özlü Sözü : nEr3Ykadar Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Hayat sana sözüm yok C.tesi Mart 15, 2008 4:00 pm | |
| | |
|